Gerucht: 'The Walking Dead'-serie met LHBTI-hoofdpersoon op komst

De The Walking Dead-franchise krijgt mogelijk eindelijk wat meer diversiteit in de hoofdpersonen.

Jim Pedd, 06-01-2021 13:30

Hoewel The Walking Dead richting het einde holt, is de franchise voorlopig nog niet voorbij. Er komen spin-offs, series krijgen nieuwe seizoenen en er wordt gewerkt aan drie bioscoopfilms.
Vandaag horen we via de regelmatig betrouwbare Daniel Richtman dat er gewerkt wordt aan een spin-off met een LHBTI-hoofdpersoon. Er was in de series tot nu toe niet gigantisch veel ruimte voor LHBTI-personages, dus dat zou een mooie ontwikkeling zijn.

Steeds groter
De Walking Dead-franchise wordt steeds groter. We krijgen sowieso drie films te zien die draaien om Rick Grimes en de avonturen die hij beleeft bij de Civic Republic.

Naast die drie films krijgen we nog dertig afleveringen van The Walking Dead, verspreid over een derde deel van het tiende seizoen (zes afleveringen) en een 24 afleveringen tellend elfde seizoen.

Daarna komt er een spinoff rond Daryl en Carol, wederom gespeeld door Norman Reedus en Melissa McBride. Bovendien krijgt Fear the Walking Dead nog een nieuw seizoen en geldt dat ook voor The Walking Dead: World Beyond. Tot slot weten we dat er ook nog een anthologieserie genaamd Tales of the Walking Dead komt.

Lees ook: 'The Walking Dead'-films gaan lekker gruwelijk en bloederig worden

Lees ook: 'The Walking Dead' seizoen 10 krijgt een nieuw personage: dit is 'm!

Bron: Daniel Richtman

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, LHBTI

Populair nieuws