Nieuwe Netflix-serie 'Bridgerton' ligt straks onder de 'kerstboom'

Netflix-serie Shonda Rhimes krijgt vreemde release

Op Kerstmis kunnen we met z'n allen aan de slag met de eerste Netflix-serie van Shonda Rhimes...

Geoffrey Ketels, 4 november 2020 om 17:59

Er wordt ongelofelijk veel verwacht van de eerste serie die Shonda Rhimes in opdracht van Netflix heeft geproduceerd. De releasedatum is er alvast eentje die het beste laat vermoeden.
Dat Kerst er dit jaar wellicht helemaal anders uit zal komen te zien dan voorgaande jaren staat zo goed als vast. Dat we ons alvast zullen kunnen opwarmen aan een nieuw project van Shonda Rhimes is ook een feit. De serie Bridgerton verschijnt namelijk op 25 december op Netflix!

Kerstmis
In de serie Bridgerton maken we kennis met Daphne Bridgerton (gespeeld door Phoebe Dynevor). Daphne is de oudste dochter van een bijzonder machtige en welgestelde familie genaamd de 'Bridgertons'. Op het ogenblik dat ze haar debuut maakt op de huwelijksmarkt van Regency London heeft ze alle redenen om bijzonder hoopvol te zijn. Echter lijkt het er naar uit te zien dat haar oudere broer potentiële kandidaten het leven zo zuur mogelijk wil maken. Ook een high society roddelblad gooit als klap op de vuurpijl nog wat extra roet in het eten.

De eerste serie van Shonda Rhimes voor Netflix verschijnt dus op de streamingdienst op 25 december 2020. Zou je graag alvast een voorsmaakje willen hebben van wat je allemaal van dit gloednieuwe project kan verwachten? Bekijk dan zeker alvast even de trailer die hieronder is terug te vinden!


Lees meer over: Bridgerton, serie, series, Netflix, Shonda Rhimes

Populair nieuws