Netflix neemt afscheid van Roach in 'The Witcher'

Netflix neemt afscheid van Roach in 'The Witcher'

The Witcher is nog altijd bezig met de opnames van het tweede seizoen.

Jim Pedd, 8 januari 2021 om 07:01

De productie van Netflix-serie The Witcher is druk gaande. We moeten dit jaar ergens een nieuw seizoen te zien krijgen van de hitserie.
Maar het lijkt erop dat het paard van Geralt of Rivia al klaar is met de opnames. De monsterjager zoekt natuurlijk de hele dag nieuwe opdrachten, monsters om te verslaan. Daarbij maakt hij zowel in de serie als in de boeken gebruik van het paard Roach.

Unieke band
De twee hebben in de franchise een unieke band, maar het lijkt erop dat Roach nu al even weg is van de set. Bernadette Werner, de verzorger van het paard dat eigenlijk Zeusz heet, schrijft dat het paard op een welverdiende pauze mag en even niet op de set te vinden zal zijn.

Werner legde dit uit in een Instagram-bericht, waarin ze ook meldde dat ze 291 dagen op rij gewerkt heeft, zonder 1 dag vrij te nemen. Daaronder bevonden zich ook drie maanden in volledige isolatie, met drie paarden, twee honden en vier ganzen.

De hoop van fans zal zijn dat Roach weer terugkeert, in een derde seizoen van de Netflix-serie. Wanneer het tweede seizoen te zien is, weten we overigens nog niet. De verwachting is in elk geval dit jaar nog.Lees ook: Dit is de volgende 'The Witcher'-achtige franchise van Netflix

Lees ook: Netflix lijkt een gigantisch bedrag te investeren in 'The Witcher' seizoen 2

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Roach, Geralt of Rivia

Populair nieuws