search

Ons nieuws van vrijdag 8 januari 2021

Populaire serie 'Virgin River' kan nog jaren door blijven gaan
Series / Nieuws

Populaire serie 'Virgin River' kan nog jaren door blijven gaan

De serie heeft ondertussen een enorme schare aan fans weten te verzamelen...

Net als het eerste seizoen kon ook het tweede deel van Virgin River terug rekenen op heel wat interesse. Ondertussen werd er ook reeds een derde deel aangekondigd... en ook dat zal wellicht niet het laatste worden.

Het eerste deel van Virgin River verscheen op Netflix in 2019. Meteen kon de reeks op 's werelds grootste streamingdienst rekenen op heel wat interesse. Groot was de vreugde onder de fans dan ook toen recent het tweede deel op Netflix werd gelanceerd. Inmiddels weten we zeker dat er ook nog een derde deel zit aan te komen. De kans dat, dat deel het laatste is lijkt bovendien ook behoorlijk klein.

De serie Virgin River is gebaseerd op de boeken die op de markt zijn gebracht door Robyn Carr. Wie deze boeken kent weet dat er op moment van schrijven maar liefst 22 delen bestaan. Deze 22 boeken zorgen er voor dat er nog ongelofelijk veel te vertellen valt. Er is dan ook voor de makers van Virgin River nog ongelofelijk veel voer voor extra seizoenen.

Extra seizoenen
Niet alleen de 22 verschenen boeken uit de reeks doen het beste vermoeden voor de toekomst van de serie. Dit geldt ook voor de populariteit waar het tweede seizoen terug op kan rekenen. Bovendien behaalt de reeks ook op gespecialiseerde websites zoals IMDB een prima score.

Heb jij het tweede seizoen van Virgin River nog niet gezien? Dan kan je deze (samen met het eerste deel overigens) nu bekijken op Netflix!

Lees ook: Romantisch Netflix-drama 'Virgin River' krijgt een derde seizoen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt succesvolle serie 'Bridgerton' een vervolg?
Series / Nieuws

Krijgt succesvolle serie 'Bridgerton' een vervolg?

De kans is ongelofelijk groot dat de populaire serie een tweede seizoen krijgt...

Krijgt de serie Bridgerton een tweede seizoen? De kans lijkt in ieder geval ongelofelijk groot te zijn!

Het eerste seizoen van Bridgerton was gebaseerd op het eerst boek uit de reeks genaamd The Duke & I. Er zijn echter meerdere boeken verschenen waardoor er nog meer dan voldoende voer is voor een vervolg. Mocht er een tweede seizoen verschijnen, en die kans is echt zeer groot, dan zal deze wellicht de verhaallijn van het tweede boek volgen.

Dat er eigenlijk nu al kan worden aangenomen dat Briderton sowieso een vervolg zal krijgen is onder meer het gevolg van een aantal uitlatingen van de maker van de reeks, namelijk Chris van Dusen. Hij liet recent nog het volgende optekenen:

"Eén van de fijne dingen aan deze boeken is dat ze een ongelofelijk grote wereld hebben gecreëerd die rijk is aan personages. Dit zorgt er voor dat we heel wat verschillende verhalen kunnen vertellen. Daar ben ik natuurlijk ongelofelijk bij mee."

Anthony Bridgerton
Bovenstaande blijkt ook te kloppen. In het eerste boek is het vooral het liefdesleven van Daphne Bridgerton dat centraal staat. Voor het tweede boek geldt dat ze vooral de verhaallijn van Anthony Bridgerton belicht. De kans dat een mogelijks vervolg op het eerste seizoen ook deze verhaallijn gaat volgen is zeer groot.

Ondanks het feit dat het dus zo goed als vast staat dat er een tweede seizoen komt van Bridgerton is het nog niet bekend wanneer dat dan precies het geval zal zijn. Een officiële bevestiging van een tweede seizoen is er vooralsnog ook nog niet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen
Series / Nieuws

3 absolute topseries op Netflix om nu direct te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen!

Hieronder drie tips voor romantische series die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

Outlander | Bing nu! | 4 seizoen

Dit spannende verhaal, gebaseerd op de fantasieromans van Diana Gabaldon, gaat over het drama van twee geliefden die zijn gescheiden door de tijd. Er zijn rollen voor Caitriona Balfe, Sam Heughan, Tobias Menzies en Graham McTavish en het vijfde seizoen zal waarschijnlijk ook snel op Netflix debuteren. Seizoen 6 is in de maak.



Emily in Paris | Bing nu! | 1 seizoen

Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren. Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park en Lucas Bravo hebben de belangrijkste rollen en een tweede seizoen is in de maak.



Gilmore Girls | Bing nu! | 7 seizoenen

Deze serie werd uitgezonden van 2000 tot en met 2007 op de zender The CW en we zien de onafhankelijke, alleenstaande moeder Lorelai die haar begaafde, studerende dochter Rory opvoedt, die haar doorlopend op een gevatte manier van repliek dient.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor 'Doom Patrol' seizoen 3
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'Doom Patrol' seizoen 3

Een hele nieuwe reeks afleveringen komt er waarschijnlijk snel aan.

Goed nieuws voor fans van Doom Patrol: de opnames van seizoen 3 zijn officieel begonnen! En waar de serie begon als een spinoff van Titans binnen het DC Universe, is het nu een volwaardige serie op HBO Max.

Doom Patrol gaat over een groep buitenbeentjes die, na individueel tragische gebeurtenissen te hebben meegemaakt, hun speciale krachten gebruiken om het kwaad tegen te gaan. Dit doen ze onder het leiderschap van Chief (Timothy Dalton).

Het tweede seizoen van Doom Patrol seizoen 2 liep tussen juni en augustus 2020 en wist opnieuw een flinke dosis entertainment te leveren aan zijn vaste schare fans. Het seizoen eindigde met een nagelbijter van een cliffhanger waarbij we de jonge Dorothy Spinner het zagen opnemen tegen schurk The Candlemaker.

Hoe gaat het verder?
Hoewel het eerst niet volledig duidelijk was of er een derde seizoen zou komen, werd in september aangekondigd dat dit wel degelijk gaat gebeuren. Met de opnames volop in gang kunnen we dit nu ook met 100% zekerheid bevestigen.

Het is helaas nog onduidelijk wanneer we Doom Patrol seizoen 3 precies kunnen verwachten.

Lees ook: 'Doom Patrol' krijgt derde seizoen!

Lees ook: Bizarre nieuwe posters voor 'Doom Patrol' seizoen 2
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegde 16 series nieuw toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde 16 series nieuw toe afgelopen week

Check hier ons weekoverzicht met alle nieuwe series van Netflix deze week.

Netflix voegde deze week tal van nieuwe series toe. We zetten ze allemaal voor je op een rij!

Lupin : Een eigentijdse bewerking van het klassieke Franse verhaal over Arsène Lupin, een gentleman-dief en een meester in vermommingen.

Cobra Kai (3 seizoenen): William Zabka en Ralph Macchio zijn opnieuw te zien in deze met een Emmy genomineerde sequel op de 'Karate Kid'-films.

Inside the World's Toughest Prisons: seizoen 5: Deze serie neemt je mee naar de zwaarste gevangenissen van de wereld.

South Park (6 seizoenen): Deze satirische sitcom waarin trends, celebrity's en politici met de grond gelijk worden gemaakt, bekijkt de wereld door een briljante bril van Matt Stone en Trey Parker.

Family Guy (7 seizoenen): Deze serie won zeven Emmy's waaronder drie voor Seth MacFarlane in de categorie Beste voice-over. We volgen de totaal disfunctionele familie van Peter Griffin.

En verder
verschenen deze series ook nieuw op Netflix:

Actie
Power Rangers Beast Morphers (2 seizoenen)

Anime
My Hero Academia (2 seizoenen)

Drama
Monarca (2 seizoenen)

Documentaire
Surviving Death (1 seizoen)

Kinderen
Abbey Hatcher (1 seizoen)
Gabby's Poppenhuis (1 seizoen)

Komedie
History of Swear Words (1 seizoen)

Sci-fi
Star Trek: Discovery (3 seizoenen)

Reality
Dream Home Makeover (2 seizoenen)
Nailed It! Mexico (3 seizoenen)

Talkshow
The Netflix Afterparty (1 seizoen)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Crown'-actrice ziet gigantische uitdaging in vijfde seizoen van de Netflix-serie
Series / Nieuws

'The Crown'-actrice ziet gigantische uitdaging in vijfde seizoen van de Netflix-serie

De Netflix-serie gaat nu richting een moeilijker tijdperk om te verfilmen dan eerder het geval was.

The Crown brengt ons met het vijfde seizoen weer een nieuwe actrice in de rol van Queen Elizabeth II. Imelda Staunton neemt het stokje over van Olivia Colman, die zelf de rol overnam van Claire Foy.

Staunton zal de rol nog eens twee seizoenen spelen, nadat eerder door Netflix aangekondigd werd dat de serie nog maar één seizoen zou krijgen. Grote delen van de cast zijn zoals gebruikelijk vervangen, al weten we van weinig mensen wie ook echt in het nieuwe seizoen zitten. Wel is duidelijk dat Jonathan Pryce de rol van Prince Philip overneemt, Lesley Manville die van Prince Margaret en Elizabeth Debicki speelt straks Princess Diana.

Grote uitdaging
Dit nieuwe seizoen wordt vanaf juni 2021 opgenomen. Voor Staunton zal het een gigantische uitdaging worden, meer dan voor andere acteurs.

De actrice vertelde tegen Variety dat haar grootste zorg is dat ze een publiek figuur speelt die nu nog heel erg bekend is en onder de aandacht staat. Haar voorgangers speelden juist versies van Queen Elizabeth II die wat ouder waren en in die zin minder bekend.

"Ik denk dat mijn extra uitdaging is dat ik een Queen speel waar we allemaal bekender mee zijn. Met Claire Foy was het bijna geschiedenis en nu speel ik iemand waarvan mensen kunnen zeggen: 'dat doet ze niet' en 'zo is ze niet'."

Lees ook: Netflix-hit 'The Crown' blijft ver van deze personen vandaan

Lees ook: Netflix legt kritiek Britse regering op 'The Crown' naast zich neer
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Reboot van 'The Office' nog steeds mogelijk
Series / Nieuws

Reboot van 'The Office' nog steeds mogelijk

Betekent dit nieuwe hoop voor de grote schare fans van Dundler Mifflin?

Fans van de uiterst populaire comedy-serie The Office krijgen weer een sprankje hoop op nieuwe afleveringen, nu showrunner Greg Daniels laat weten dat een reboot mogelijk is. Er wordt echter nog niet actief aan gewerkt.

De populariteit van de NBC-serie werd nieuw leven ingeblazen nadat hij in Amerika volledig beschikbaar werd gesteld op Netflix (en in Nederland op Amazon). In de VS werd de serie onlangs opgekocht door de nieuwe streamingdienst Peacock, wat mogelijk ook kan leiden tot een reboot of spinoff.

Ook acteurs hebben interesse
Fanfavorieten Rainn Wilson en John Krasinski, die de rollen van respectievelijk Dwight Schrute en Jim Halpert speelden, hebben beiden al laten weten maar wat graag terug te willen keren naar het kantoor van Dunder Mifflin.

Hoofdrolspeler Steve Carell, die sowieso al voortijdig de serie verliet, is echter niet erg te spreken over een herleving. Hij denkt dat het bijna onmogelijk is om de magie van het origineel te kopiëren.

Hoe dan ook zei Greg Daniels het volgende over mogelijke nieuwe afleveringen van The Office:

"Nee, er wordt niet aan gewerkt. Maar het is zeker niet onmogelijk. Ik wil er dan wel echt bij betrokken zijn, maar ik werk momenteel ook aan twee andere series."

Lees ook: Deze grap uit 'The Office' kostte 60.000 dollar

Lees ook: Krijgt dit populaire 'The Office'-personage een eigen serie?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'WandaVision' krijgt een rating op Disney+
Series / Nieuws

'WandaVision' krijgt een rating op Disney+

Disney+ heeft er een behoorlijk brave serie van gemaakt als we dit zo zien.

Het duurt niet meer lang, eer we WandaVision te zien krijgen. De televisieserie gaat op 15 januari van start op Disney+ en speelt zich af in het Marvel Cinematic Universe.

Vandaag horen we al de rating van de serie. Disney+ heeft laten weten dat de serie voor 12 jaar en ouder geschikt is gevonden hier in Nederland. Dat betekent dat de serie qua toon en stijl ongeveer gelijk zal zijn aan de meeste superheldenfilms van Marvel Studios, die ook op dit soort rating mikken.

WandaVision-serie
WandaVision wordt een unieke serie. Deze mengt in eerste instantie stijlen van verschillende klassieke sitcoms, om vervolgens te verworden tot een wat meer klassieke superheldenserie.

Centraal staan Wanda Maximoff en Vision. Twee wezens met immense superkrachten. Zij leven een ideaal leventje in de Amerikaanse suburbs, maar komen er op een gegeven moment achter dat niets is wat het lijkt en dat er meer aan de hand is in hun wijk.

Dat gaan ze uitzoeken en dat zal leiden tot flinke actie. En vermoedelijk de opening van het multiversum in het Marvel Cinematic Universe. De serie krijgt 9 afleveringen.

Lees ook: Bijzonder ongewone clip van Disney+-serie 'WandaVision'

Lees ook: 'Gestoorde' race om 'WandaVision' van Disney+ op tijd af te krijgen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix neemt afscheid van Roach in 'The Witcher'
Series / Nieuws

Netflix neemt afscheid van Roach in 'The Witcher'

The Witcher is nog altijd bezig met de opnames van het tweede seizoen.

De productie van Netflix-serie The Witcher is druk gaande. We moeten dit jaar ergens een nieuw seizoen te zien krijgen van de hitserie.

Maar het lijkt erop dat het paard van Geralt of Rivia al klaar is met de opnames. De monsterjager zoekt natuurlijk de hele dag nieuwe opdrachten, monsters om te verslaan. Daarbij maakt hij zowel in de serie als in de boeken gebruik van het paard Roach.

Unieke band
De twee hebben in de franchise een unieke band, maar het lijkt erop dat Roach nu al even weg is van de set. Bernadette Werner, de verzorger van het paard dat eigenlijk Zeusz heet, schrijft dat het paard op een welverdiende pauze mag en even niet op de set te vinden zal zijn.

Werner legde dit uit in een Instagram-bericht, waarin ze ook meldde dat ze 291 dagen op rij gewerkt heeft, zonder 1 dag vrij te nemen. Daaronder bevonden zich ook drie maanden in volledige isolatie, met drie paarden, twee honden en vier ganzen.

De hoop van fans zal zijn dat Roach weer terugkeert, in een derde seizoen van de Netflix-serie. Wanneer het tweede seizoen te zien is, weten we overigens nog niet. De verwachting is in elk geval dit jaar nog.

Bekijk op instagram


Lees ook: Dit is de volgende 'The Witcher'-achtige franchise van Netflix

Lees ook: Netflix lijkt een gigantisch bedrag te investeren in 'The Witcher' seizoen 2
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog een 'Star Trek'-kapitein terug voor een serie?
Series / Nieuws

Nog een 'Star Trek'-kapitein terug voor een serie?

Mogelijk krijgen we dan eindelijk weer Captain Benjamin Sisko te zien in de franchise!

Patrick Stewart en Kate Mulgrew keerden al als oudgedienden terug in de Star Trek-franchise. En nu horen we dat Deep Space Nine-ster Avery Brooks ook terug zou keren.

Sinds 2001 is Avery Brooks niet meer te zien geweest als Benjamin Sisko. Het is dus telkens maar afwachten of er een aankondiging komt. Gelukkig zal de acteur mogelijk wel terug keren, mits alles goed gaat.

Slachtoffer van racisme
Cirroc Lofton, die de rol van zoon Jake van Brooks speelde in Deep Space Nine, wijst erop dat er "iets groters" aan de hand is, "waarbij hij min of meer gediscrimineerd wordt."

"Ik denk dat het gezegd moet worden, omdat we in een belangrijke tijd leven waarin we ons erg sociaal bewust worden van de dingen die regressief zijn in de samenleving, racistisch, seksueel en revoluties van allerhande aard," aldus Lofton.

Maar hij denkt wel dat Brooks terug wil keren als het kan: "Zeggen dat hij geen interesse meer zou hebben in acteerwerk is echt onzin. Natuurlijk wil hij dat."

Lees ook: MGM was boos over 'James Bond'-aflevering van 'Star Trek: Deep Space Nine'

Lees ook: Meer 'Star Trek: Deep Space Nine' op komst?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen