'WandaVision' krijgt een rating op Disney+

'WandaVision' krijgt een rating op Disney+

Disney+ heeft er een behoorlijk brave serie van gemaakt als we dit zo zien.

Jim Pedd, 8 januari 2021 08:04

Het duurt niet meer lang, eer we WandaVision te zien krijgen. De televisieserie gaat op 15 januari van start op Disney+ en speelt zich af in het Marvel Cinematic Universe.
Vandaag horen we al de rating van de serie. Disney+ heeft laten weten dat de serie voor 12 jaar en ouder geschikt is gevonden hier in Nederland. Dat betekent dat de serie qua toon en stijl ongeveer gelijk zal zijn aan de meeste superheldenfilms van Marvel Studios, die ook op dit soort rating mikken.

WandaVision-serie
WandaVision wordt een unieke serie. Deze mengt in eerste instantie stijlen van verschillende klassieke sitcoms, om vervolgens te verworden tot een wat meer klassieke superheldenserie.

Centraal staan Wanda Maximoff en Vision. Twee wezens met immense superkrachten. Zij leven een ideaal leventje in de Amerikaanse suburbs, maar komen er op een gegeven moment achter dat niets is wat het lijkt en dat er meer aan de hand is in hun wijk.

Dat gaan ze uitzoeken en dat zal leiden tot flinke actie. En vermoedelijk de opening van het multiversum in het Marvel Cinematic Universe. De serie krijgt 9 afleveringen.

Lees ook: Bijzonder ongewone clip van Disney+-serie 'WandaVision'

Lees ook: 'Gestoorde' race om 'WandaVision' van Disney+ op tijd af te krijgen

Bron: CB

Lees meer over: WandaVision, Disney Plus, MCU, Marvel Studios, Rating

Populair nieuws