search
Krijgt succesvolle serie 'Bridgerton' een vervolg?

Krijgt succesvolle serie 'Bridgerton' een vervolg?

De kans is ongelofelijk groot dat de populaire serie een tweede seizoen krijgt...

Geoffrey Ketels
Krijgt de serie Bridgerton een tweede seizoen? De kans lijkt in ieder geval ongelofelijk groot te zijn!

Het eerste seizoen van Bridgerton was gebaseerd op het eerst boek uit de reeks genaamd The Duke & I. Er zijn echter meerdere boeken verschenen waardoor er nog meer dan voldoende voer is voor een vervolg. Mocht er een tweede seizoen verschijnen, en die kans is echt zeer groot, dan zal deze wellicht de verhaallijn van het tweede boek volgen.

Dat er eigenlijk nu al kan worden aangenomen dat Briderton sowieso een vervolg zal krijgen is onder meer het gevolg van een aantal uitlatingen van de maker van de reeks, namelijk Chris van Dusen. Hij liet recent nog het volgende optekenen:

"Eén van de fijne dingen aan deze boeken is dat ze een ongelofelijk grote wereld hebben gecreëerd die rijk is aan personages. Dit zorgt er voor dat we heel wat verschillende verhalen kunnen vertellen. Daar ben ik natuurlijk ongelofelijk bij mee."

Anthony Bridgerton
Bovenstaande blijkt ook te kloppen. In het eerste boek is het vooral het liefdesleven van Daphne Bridgerton dat centraal staat. Voor het tweede boek geldt dat ze vooral de verhaallijn van Anthony Bridgerton belicht. De kans dat een mogelijks vervolg op het eerste seizoen ook deze verhaallijn gaat volgen is zeer groot.

Ondanks het feit dat het dus zo goed als vast staat dat er een tweede seizoen komt van Bridgerton is het nog niet bekend wanneer dat dan precies het geval zal zijn. Een officiële bevestiging van een tweede seizoen is er vooralsnog ook nog niet.

Aanbevolen artikelen