Populaire serie 'Virgin River' kan nog jaren door blijven gaan

'Virgin River' kan nog jaren door blijven gaan

De serie heeft ondertussen een enorme schare aan fans weten te verzamelen...

Geoffrey Ketels, 8 januari 2021 om 17:55

Net als het eerste seizoen kon ook het tweede deel van Virgin River terug rekenen op heel wat interesse. Ondertussen werd er ook reeds een derde deel aangekondigd... en ook dat zal wellicht niet het laatste worden.
Het eerste deel van Virgin River verscheen op Netflix in 2019. Meteen kon de reeks op 's werelds grootste streamingdienst rekenen op heel wat interesse. Groot was de vreugde onder de fans dan ook toen recent het tweede deel op Netflix werd gelanceerd. Inmiddels weten we zeker dat er ook nog een derde deel zit aan te komen. De kans dat, dat deel het laatste is lijkt bovendien ook behoorlijk klein.

De serie Virgin River is gebaseerd op de boeken die op de markt zijn gebracht door Robyn Carr. Wie deze boeken kent weet dat er op moment van schrijven maar liefst 22 delen bestaan. Deze 22 boeken zorgen er voor dat er nog ongelofelijk veel te vertellen valt. Er is dan ook voor de makers van Virgin River nog ongelofelijk veel voer voor extra seizoenen.

Extra seizoenen
Niet alleen de 22 verschenen boeken uit de reeks doen het beste vermoeden voor de toekomst van de serie. Dit geldt ook voor de populariteit waar het tweede seizoen terug op kan rekenen. Bovendien behaalt de reeks ook op gespecialiseerde websites zoals IMDB een prima score.

Heb jij het tweede seizoen van Virgin River nog niet gezien? Dan kan je deze (samen met het eerste deel overigens) nu bekijken op Netflix!

Lees ook: Romantisch Netflix-drama 'Virgin River' krijgt een derde seizoen

Lees meer over: Virgin River, serie, series, Netflix

Populair nieuws