Forse tegenslag voor fans van 'Arrow': spin-off 'Green Arrow and the Canaries' gaat niet door

'Green Arrow and the Canaries' gaat niet door

De serie Green Arrow and the Canaries komt er helaas niet, na een backdoor pilot.

Jim Pedd, 10 januari 2021 om 11:06

Het nieuws waarvan je wist dat je zou komen is eindelijk hier. Toen Arrow tot een einde kwam, werd nog snel in de op een na laatste aflevering een backdoor pilot getoond. Die stuurde de kijkers naar het jaar 2040.
In dat jaar was de dochter van Oliver Queen, Mia, de nieuwe Emerald Archer geworden. De aflevering was bedoeld als spin-off van Arrow en zou Green Arrow and the Canaries gaan heten. Maar helaas zal The CW niet terug gaan naar het Star City van de toekomst.

Geen nieuw seizoen
Variety meldt dat The CW besloten heeft de serie geen groen licht te geven. Waarmee het verhaal van de familie Queen dus voorbij is en het Arrowverse een nieuwe klap te verwerken krijgt.

Het was de bedoeling dat in de serie de hoofdrol was voor Katherine McNamera als Mia Queen. Ook hadden we Katie Cassidy en Julia Harkavy zien terugkeren als Laurel Lance en Dinah Drake.

Maar helaas gaat dat dus niet uitkomen en komt de spin-off serie er niet. Helaas weet Variety niet te melden waarom de spin-off er niet komt, maar waarschijnlijk heeft het te maken met de ontvangst.

Lees ook: Is er nog hoop voor 'Green Arrow and the Canaries'?

Lees ook: Komst 'Green Arrow and the Canaries' nog onzeker

Bron: Variety

Lees meer over: Green Arrow and the Canaries, Arrow, The CW, Katherine McNamera, Katie Cassidy, Julia Harkavy

Populair nieuws