Deze week kan je deze series verwachten op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video

Deze week kan je deze streamingseries verwachten

We kijken vooruit naar de nieuwe series die komen op de grootste streamingdiensten van ons land.

Jim Pedd, 11 januari 2021 om 06:00

Het is maandag en dus kijken we eens vooruit naar de nieuwe series die je deze week op de grootste streamingdiensten in Nederland kan verwachten.
We blikken vooruit op de vijf grootste releases:

AMAZON PRIME VIDEO
American Gods (seizoen 3): Vanaf vandaag gaat het derde seizoen van deze Prime Video-serie van start.
De strijd tussen de oude en nieuwe goden gaat door nu we Mr. Wednesday, Shadow, Laura en Mad Sweeney ook in een derde seizoen kunnen volgen.

NETFLIX
Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer (seizoen 1): Vanaf woensdag kan je het eerste seizoen van deze serie zien op Netflix.
Onder de glamour van het LA van de jaren 1985 gaat een meedogenloze, kwaadaardige seriemoordenaar schuil. In dit true-crime verhaal, rusten twee detectives niet tot ze hem hebben.

NETFLIX
Disenchantment (seizoen 3): Vanaf vrijdag kan je het derde seizoen van deze animatieserie streamen op Netflix.
Bean moet haar prinsessentaken verrichten, maar ze drinkt liever. Tot grote irritatie van de koning zorgt ze voor chaos met haar demonen- en elfenvrienden.

DISNEY+
WandaVision (seizoen 1): Vanaf vrijdag kan je de eerste twee afleveringen van deze serie zien op Disney+. Daarna komt elke week een nieuwe aflevering online.
In deze serie van Marvel Studios leiden Wanda Maximoff en Vision een ideaal burgerlijk leventje wanneer zij beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt.

AMAZON PRIME VIDEO
James May: Oh Cook (seizoen 1): Vanaf vrijdag kan je deze nieuwe serie zien op Amazon Prime Video.
James May is geen kok. Maar dat is het hele punt. Hij neemt ons mee op een reis van het Midden-Oosten naar Azië en laat zien hoe je de lekkerste gerechten kan maken.

Lees meer over: Streaming, Nieuw, Netflix, Disney Plus, Amazon Prime Video

Populair nieuws