De veelbelovende nieuwe series in 2021 die je moet zien

De nieuwe series in 2021 die je moet zien

Dit jaar verschijnen weer heel wat grote nieuwe series op tv.

Bram de Groot, 9 januari 2021 om 19:17

In 2021 verschijnen er enkele grote en belovende nieuwe series op televisie, en dan uiteraard uit streaming. Hieronder een overzicht met een aantal van die series. Er zijn er waarschijnlijk nog veel meer!
Zes Marvel-series op Disney+ (Disney+)

Marvel en Disney+ brengen het Marvel Cinematic Universe naar de huiskamer met maar liefst zes series in 2021. Volgende week starten we met WandaVision en daarna volgen de live-action avonturen in The Falcon and the Winter Soldier, Loki, Ms. Marvel en Hawkeye. Ook verschijnt er de animatieserie What If...


Shadow and Bone (Netflix)

Deze avonturenserie van Netflix, in april te zien, is een verfilming van de verhalen van Leigh Bardugo. Het verhaal speelt zich af in een wereld die in tweeën wordt gedeeld door een enorme barrière van duisternis en waar onnatuurlijke wezens doen zich tegoed aan menselijk vlees. De jonge soldaat Alina Starkov uit het door Rusland geïnspireerde koninkrijk Ravka ontdekt onverwacht een kracht die haar beste vriend zou kunnen redden en uiteindelijk haar land zou kunnen verenigen.


Zack Snyder's Justice League (HBO Max)

Deze miniserie is de soort van Director's Cut van de film Justice League uit 2017. De vierdelige show laat zien hoe de Justice League-leden Superman, Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash en Cyborg zich verenigen om het op te nemen tegen de buitenaardse schurken Steppenwolf en Darksheid. In maart te zien.


The Book of Boba Fett (Disney+)

Na twee seizoenen van The Mandalorian verschijnt in december het eerste of eenmalige seizoen van de spin-off The Book of Boba Fett. Vermoedelijk direct daarna verschijnt alweer het derde seizoen van The Mandalorian en wie weet valt dit nog in december 2021.


Vikings: Valhalla (Netflix)

Dit vervolg op Vikings speelt zich 100 jaar later af. Het einde van het tijdperk van Vikingen is nabij als het Engelse Koninkrijk zich staande weet te houden. De dood van King Edward the Confessor zorgt ervoor dat drie lords de Engelse troon claimen en dit verandert de toekomst van Engeland compleet. Eind 2021 te zien.


The Nevers (HBO)

Deze sci-fi dramaserie verschijnt ergens in de zomer van 2021. De serie werd bedacht door The Avengers en Firefly-kopman Joss Whedon. The Nevers wordt beschreven als een episch sciencefictiondrama over een bende Victoriaanse vrouwen die ongebruikelijke vaardigheden, meedogenloze vijanden en een missie hebben die de wereld zou kunnen veranderen.


Lees meer over: WandaVision, Vikings Valhalla, Zack Snyders Justice League, Shadow and Bone, The Nevers

Populair nieuws