Henry Cavill heeft goed nieuws voor 'The Witcher'

Henry Cavill heeft goed nieuws voor 'The Witcher'

Recent maakte Henry cavill een smakker op de set van The Witcher.

Bram de Groot, 9 januari 2021 om 19:17

Een paar weken geleden werd duidelijk dat Henry Cavill een flinke smakker maakte op de set van de serie The Witcher. De opnames voor het tweede seizoen liepen daardoor weer tegen een probleem aan.
Netflix hoopt ongetwijfeld het tweede seizoen van de successerie in 2021 op het kleine scherm te brengen. Of dit gaat lukken, is nog onzeker, maar gelukkig duurt het jaar nog lang. Cavill gaf via Instagram een update over zijn fysieke gestel:

"We zitten hier vast in het Verenigd Koninkrijk, dus ik gebruik mijn enige dagelijkse buitentraining nu om te gaan joggen, de eerste keer sinds mijn hamstringblessure! (Daarover een andere keer meer).

Het was niet snel, maar het was zeker ver, maar het was een grote stap in mijn herstel, en mijn eerste stap om weer in de stemming te komen na een kerst waarbij misschien meer dan een paar glazen glühwein waren betrokken, en een uitzonderlijk dikke kalkoen."

In het tweede seizoen gaan we meer te zien krijgen van het personage Geralt of Rivia van Cavill. Uiteraard keren Anya Chalotra (Yennefer) en Freya Allan (Ciri) terug en nieuw zijn Paul Bullion (Lambert), Yasen Atour (Coën) en Basil Eidenbenz (Eskel).Lees ook: Netflix neemt afscheid van Roach in 'The Witcher'

Lees ook: Dit is de volgende 'The Witcher'-achtige franchise van Netflix

Bron: Henry Cavill

Lees meer over: The Witcher, Seizoen 2, Henry Cavill, Geralt van Rivia, Rebecca Hanssen

Populair nieuws