Gaaf: 'The Stand' bevat een mooie cameo

Gaaf: 'The Stand' bevat een mooie cameo

The Stand is geschreven door Stephen King en bevat een mooie cameo!

Jim Pedd, 11 januari 2021 08:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

CBS All Access zette afgelopen week de vierde aflevering van The Stand online. De aflevering, The House of the Dead genaamd, laat zien hoe de Boulder Free Zone duidelijk een leider krijgt en Randall Flagg ondertussen zijn best doet hen omver te werpen.
De aflevering is bijna het midden van de serie, waarmee meer personages van ooit op de juiste plek gezet zijn voor de naderende confrontatie met Flagg en zijn manen. Intussen is er ook een cameo voor schrijver Stephen King.

Stephen King
The Stand is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. Het verhaal speelt zich af in de nasleep van een wereldwijde pandemie.

Een virus genaamd Captain Trips zorgde ervoor dat bijna alle mensen in de wereld om het leven kwamen. In Amerika vormen zich twee groepen overlevenden. De mensen onder Mother Abigail, die voor het goede vechten en de mensen onder Flagg die voor het kwade strijden.

Stephen King had natuurlijk ook een cameo. Hij zit in een bushokje in de meest recente aflevering. Daar zien we namelijk een advertentie voor een zorghuis en Stephen King zit, in die advertentie, aan een tafel.

Lees ook: Nieuwe serie 'The Stand' (Stephen King) draait niet om een pandemie!?

Lees ook: 'The Stand' van Stephen King: top of flop?

Bron: CB

Lees meer over: The Stand, Stephen King, Cameo, CBS All Access

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws