Veel nieuws over 'The Umbrella Academy' seizoen 3

Veel nieuws over 'The Umbrella Academy' S3

De zeer succesvolle serie van Netflix kreeg onlangs het groene licht voor een nieuw seizoen.

Zilko Tarici, 12 januari 2021 om 13:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Als The Umbrella Academy terugkeert voor het 10-delige derde seizoen, wordt eindelijk écht bekend wie de leden van de Sparrow Academy zijn. Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez en Cazzie David zijn namelijk als deze leden toegevoegd aan de cast van de serie. En Justin H. Min keert terug.
Aan het einde van seizoen 2 keerden de oorspronkelijk door Sir Reginald Hargreeves (Colm Feore) geadopteerde kinderen terug van hun trip in de jaren '60. Ze kwamen er al snel achter dat hun verstoring van de tijdlijn tot grote veranderingen heeft geleid, waaronder de creatie van een klas Sparrows. Een van deze Sparrows is Ben (Min), die eerder in de serie overleed.

Ben, alias Sparrow nr. 2 in seizoen 3, is niet de vriendelijke jongen die het publiek eerder leerde kennen. Deze ben is een tactisch genie die geen geweld schuwt om leider te worden van zijn groep.

Naast de toevoeging van deze acteurs, is bekend geworden dat een nieuw FX-element aan de serie wordt toegevoegd. Het gaat om de zogenaamde 'Existential Dread-Inducing Psykronium Cube', een telekenetische kubus van onbekende afkomst die elke ruimte kan bevriezen en mensen doet verlammen van angst. Hij staat ook wel bekend als Sparrow nr. 7, ofwel Christopher.

Oud ontmoet nieuw
De nieuwe personages worden in het derde seizoen vergezeld door de terugkerende personages Vanya (Elliot Page), Luther (Tom Hopper), Diego (David Castañeda), Allison (Emmy Raver-Lampman), Klaus (Robert Sheehan) en Five (Aidan Gallagher). Ook Lila (Ritu Arya), Pogo (Adam Godley) en de eerder genoemde Hargreeves zijn weer van de partij.

De opames van The Umbrella Academy gaan in februari van start in Toronto.

Lees ook: Gerucht: Netflix-serie 'The Umbrella Academy' zou zomaar een spin-off rondom Vanya kunnen krijgen

Lees ook: Niet iedereen is blij met Elliot Page in 'The Umbrella Academy'

Bron: Variety

Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, Elliot Page, Tom Hopper, Robert Sheehan, Colm Feore

Populair nieuws