Fans van 'Keeping Up with the Kardashians' opgelet! Binnenkort op Netflix 'Bling Empire'

In de serie volgen we een bijzonder rijke vriendengroep die hun extravagante leven in Los Angeles deelt met de wereld...

Geoffrey Ketels, 13 januari 2021 om 10:42

Fans van de serie Keeping Up with the Kardashians kunnen zich gaan opmaken voor heel wat nieuw reality-plezier. Vanaf vrijdag 15 januari 2021 is op Netflix namelijk Bling Empire te bekijken.
In eerste instantie lijkt de vergelijking met de serie Keeping Up with the Kardashians een beetje uit de lucht gegrepen, maar dat is ze niet. Het productiehuis van deze reeks, namelijk Jeff Jenkins Productions is namelijk eveneens verantwoordelijk voor Bling Empire.

Dat het bovenstaande productiehuis ook de schouders heeft gezet onder dit nieuwe project belooft veel goeds. De fans van van de reality-serie over het leven van de Kardashians zijn alvast overtuigd... nu de anderen nog.

Ongelofelijke rijkdom
De nieuwe realityshow Bling Empire vertelt het verhaal van een rijke vriendengroep waarvan het leven één groot feest blijkt te zijn. Toch is het zo dat verschillende van deze vrienden aan het hoofd staan van een miljardenbedrijf. Eén van de mensen die de reeks volgt is bijvoorbeeld Kim Lee. Hij is een beroemde DJ terwijl Cherie erfgenaam is van een denimimperium.

Ben jij ook benieuwd naar wat deze nieuwe reality-serie allemaal te bieden zal hebben? Je kan ze bekijken op Netflix vanaf komende vrijdag 15 januari 2021. De onderstaande trailer geeft je in ieder geval reeds een voorsmaakje.


Lees meer over: Bling Empire, serie, series, realityserie, realityseries, Netflix

Populair nieuws