Nieuw op Netflix: Op jacht naar een seriemoordenaar in 'Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer'

De nieuwe truecrime docuserie is te bekijken op Netflix vanaf woensdag 13 januari 2021...

Geoffrey Ketels, 13 januari 2021 om 10:41

Er zijn reeds heel wat uitstekende truecrime docuseries verschenen op streamingdienst Netflix. Morgen, namelijk woensdag 13 januari 2021 komt er daar nog een gloednieuwe titel bij.
In de docuserie Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer worden we meegenomen terug in de tijd. Het gaat hierbij meer bepaald om de jaren 1984 en 1985. Het was Richard Ramirez die er in deze jaren voor zorgde dat het leven in het Amerikaanse Californië op zijn kop kwam te staan. Het was meer bepaald in de zomer van 1984 dat het helemaal mis begon te gaan. In die zomer pleegde Ramirez namelijk zijn eerste moorden.

In een mum van tijd kwam Ramirez bekend te staan als 'The Night Stalker'. Dit omdat hij altijd toesloeg tijdens de nacht. Het zorgde voor grote chaos in Californië, want uiteindelijk pleegde hij dertien moorden. Het feit dat er geen enkel patroon in de moorden zat zorgde er voor dat het voor de politie lange tijd onmogelijk was om de seriemoordenaar te pakken te krijgen.

Aangrijpende documentaire
Sinds jaar en dag staat Ramirez er om bekend één van de meest meedogenloze moordenaars te zijn die de wereld ooit heeft gekend. Dat er helemaal geen patroon viel te ontwaren uit zijn handelswijze blijkt ook uit de slachtoffers die hij heeft gemaakt.

Onder de slachtoffers zat dan ook niet alleen een kindje van amper 6 jaar oud, daarnaast was zijn oudste slachtoffer 82. In de nieuwe docuserie Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer worden we als kijker meegepakt tijdens de zoektocht die uiteindelijk leidde tot het arresteren van Ramirez.

De nieuwe, veelbelovende docuserie Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer is te bekijken op Netflix vanaf woensdag 13 januari 2021.


Lees meer over: Night Stalker The Hunt for a Serial Killer, serie, docuserie, truecrime, Netflix, series

Populair nieuws