Ijzersterke trailer 'Clarice' de vervolgserie op 'The Silence of the Lambs'

Check de nieuwe beelden uit dit tv-vervolg op The Silence of the Lambs.

Bram de Groot, 13 januari 2021 om 10:42

Even geleden zagen we al wat beelden uit Clarice, de tv-serie die volgt op de klassieker The Silence of the Lambs waarin het personage Clarice Starling (Jodie Foster) achter een seriemoordenaar aangaat en de hulp inschakelt van de psychopaat Hannibal Lector (Anthony Hopkins).
Nu zijn er nieuwe beelden uit de serie van de zender CBS waarin actrice Rebecca Breeds (Pretty Little Liars) de rol invult van Clarice Starling. Dit keer geen Hannibal, maar wel andere onderzoeken die zich even later afspelen dan het avontuur van Clarice in de filmklassieker.

Nieuwe trailer voor Clarice
Of de serie ook zo'n succes wordt als de film, kan vanaf 11 februari dit jaar beoordeeld worden. Dan gaan we zien of de serie ook prijzen gaat winnen. The Silence of the Lambs won namelijk de Oscar voor Beste Film.

Hieronder zie je de nieuwe trailer die vrijgegeven werd door CBS. In de serie zie je ook rollen voor onder meer Lucca De Oliveira, Devyn A. Tyler, Kal Penn, Nick Sandow, Michael Cudlitz en Marnee Carpenter.


Clarice speelt zich af in 1993, een jaar na de gebeurtenissen van 'Silence', en zal het onvertelde persoonlijke verhaal van Clarice Starling verkennen terwijl ze terug het veld ingaat om seriemoordenaars en seksuele roofdieren te achtervolgen terwijl ze een koers baant door de politieke wereld van Washington, D.C.

Lees ook: Waarom is het in de nieuwe 'Silence of the Lambs'-serie verboden om "Hannibal" te zeggen?

Lees ook: Eerste korte trailer 'Silence of the Lambs'-serie 'Clarice'!

Bron: CBS

Lees meer over: Clarice, Silence of the Lambs, Rebecca Breeds

Populair nieuws