'Star Wars'-serie 'Ahsoka' lijkt een vervolg op 'Star Wars Rebels' te zijn

'Star Wars'-serie Ahsoka lijkt een vervolg te zijn

Ahsoka Tano krijgt volgend jaar ergens haar eigen serie, over de jacht op Grand Admiral Thrawn.

Jim Pedd, 13 januari 2021 19:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het zal nog wel even duren voordat we de serie rond Ahsoka Tano kunnen streamen op Disney+. Toch zijn er nu nieuwe geruchten over de show, die we wel behoorlijk interessant vinden.
Het begint er namelijk in toenemende mate op te lijken dat de serie verbonden zal zijn aan Star Wars Rebels. De Ahsoka-serie werd in december 2020 aangekondigd tijdens de Disney Investor Day en er is nog weinig over bekend gemaakt. Wel zijn er nieuwe geruchten naar buiten gekomen.

Grand Admiral Thrawn
Volgens Kessel Run Transmissions is het verhaal van de serie de zoektocht van Ahsoka naar Grand Admiral Thrawn, een van de grote schurken van de serie Star Wars Rebels. We zullen volgens diezelfde, doorgaans betrouwbare bron, ook Ezra Bridger ontmoeten.

Dat is niet heel verrassend, want aan het einde van Star Wars Rebels zagen we hoe Ahsoka samen met Sabine Wren vertrok op een zoektocht naar Ezra. In Chapter 13 van The Mandalorian leerden we dat Ashoka vocht met Morgan Elsbeth om informatie over Thrawn en diens locatie.

Volgens de bron is het zo dat makers Dave Filoni en Jon Favreau bestaande scenario's gebruiken voor hun series. Er was namelijk volgens de bron reeds een vervolg op Rebels in de maak, toen besloten werd er een live-action serie van te maken.

Lees ook: 'Star Wars'-serie rond Ahsoka Tano kan dit plotgat oplossen

Lees ook: 'Star Wars'-bedenker George Lucas met Ahsoka Tano op de foto

Bron: Kessel Run Transmissions

Lees meer over: Ahsoka, Ahsoka Tano, Star Wars, Disney Plus, Lucasfilm, Star Wars Rebels

Populair nieuws