Marvel zou zomaar eens de gestopte serie 'Daredevil' weer terug kunnen brengen

Daredevil-acteur Charlie Cox kan heel goed terugkeren voor Marvel Studios.

Jim Pedd, 15-01-2021 17:57

Toen Netflix bevestigde dat het zijn Marvel-series niet zou vernieuwen, was dat teleurstellend voor fans. Geen kans meer op nieuwe seizoenen met Charlie Cox in Daredevil, om maar wat te noemen.
Maar alles is tegenwoordig mogelijk in de filmindustrie, dus ook een revival van de series. Dat blijkt ook uit een gesprek dat Collider met Marvel-baas Kevin Feige had.

Alles kan
"Ik kijk altijd naar alles wat eerder gedaan is. Of het nou onze films zijn, of het nou televisieseries van Marvel Entertainment zijn, en natuurlijk naar comics, gamers, cartoons en alle andere dingen als inspiratie voor de toekomst van Marvel," aldus Feige. "Dat is ook de manier waarop comics de afgelopen 80 jaar gewerkt hebben. Dus we zullen zien."

Toen hem concreet gevraagd werd naar een mogelijke terugkeer van Cox als Matt Murdock, ontweek Feige de vraag. Maar het zou wel kunnen dat die terugkeer er uiteindelijk in zit, gezien het antwoord van de Marvel-baas.

In november 2018 maakte Netflix al bekend dat Charlie Cox niet terug zou keren als Daredevil, waarop heel wat fans een campagne begonnen voor een terugkeer van de acteur. Die slaagde niet, maar er zijn al enige tijd geruchten over een terugkeer via Marvel Studios.

Lees ook: Disney+ brengt Charlie Cox mogelijk terug als Daredevil

Lees ook: Gaat Marvel-serie 'Daredevil' tóch een nieuwe kans krijgen?

Bron: CB

Lees meer over: Daredevil, Marvel, Netflix, Charlie Cox, Kevin Feige

Populair nieuws