Netflix voegde deze series nieuw toe afgelopen week

Netflix voegde deze series nieuw toe deze week

Netflix heeft een paar nieuwe series toegevoegd aan zijn aanbod de afgelopen week.

Jim Pedd, 15 januari 2021 om 18:04

Het was een degelijk weekje op Netflix. We zetten de nieuwe series voor je op een rij. Er is onder meer een nieuwe docureeks, er is een stel Nederlandse series toegevoegd en nog een nieuw seizoen van de animatieserie van Netflix: Disenchantment.
Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer: Onder de glamour van het LA van de jaren 1985 gaat een meedogenloze, kwaadaardige seriemoordenaar schuil. In dit true-crime verhaal, rusten twee detectives niet tot ze hem hebben.

De Geheimen van Barslet (1 seizoen): In deze miniserie wordt een Nederlands plattelandsdorp doelwit van een reeks bizarre gebeurtenissen. Het mysterie wordt bezien vanuit meerdere gezichtspunten.

Als de dijken breken (1 seizoen): Wanneer een zware storm op Nederland en België afkomt, dreigen de dijken het te geven, waardoor de laaggelegen gebieden van de twee landen zouden worden overstroomd.

Kuroko's Basketball (1 seizoen): Vijf jonge basketbalsterren gaan naar verschillende middelbare scholen, en nu zoekt Tetsuya Kuroko met Seirin High de weg naar de roem.

Carmen Sandiego (4 seizoenen): Carmen Sandiego is een dievegge die haar vaardigheden ten goede aanwendt. Ze reist met haar vaardigheden ten goede aanwendt.

Disenchantment (3 seizoenen): Deze animatieserie van Matt Groenings heeft vooraanstaande stemacteurs, zoals Abbi Jacobson, Nat Faxon en Eric Andre.

Dawson's Creek: seizoen 1-6: De idealistische Dawson en zijn gezin krijgen heel wat te verwerken.

The Idhun Chronicles: 2 seizoenen: Een verweesde jongen vecht tegen de moordenaars van zijn ouders om een planeet te redden. Hij ontdekt een nieuwe wereld vol gevaar en wonderen.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws