search
Nieuwe Marvel-serie 'WandaVision' staat online! Wat zeggen de recensies?
Series / Nieuws

Nieuwe Marvel-serie 'WandaVision' staat online! Wat zeggen de recensies?

Heb jij de eerste twee afleveringen van WandaVision al gezien. Nu op Disney+.

Eindelijk is het zover. Het Marvel Cinematic Universe is gestart met de eerste twee afleveringen van de serie WandaVision met uiteraard de bekende personages Wanda Maximoff / Scarlet Witch van Elizabeth Olsen en Vision van Paul Bettany.

Ook zijn er de nodige recensies online verschenen en het wordt duidelijk dat de serie goed in de smaak valt bij de critici. Op het moment van schrijven staat de Marvel-serie op 94 procent op Tomatometer van Rotten Tomatoes.

"Het is deels liefdevol eerbetoon aan de tv-geschiedenis, deels met excentrieke mysterie. WandaVision is voor het MCU een wonderbaarlijk rare en opvallend gewaagde stap op het kleine scherm - en een perfecte showcase voor Elizabeth Olsen en Paul Bettany," luidt de Critics Consensus op de website.




Veel positieve recensies
"Het is een geweldige televisie, geheel door zijn eigen verdiensten. Voor degenen die van deze verhalen genieten en hoopten dat ze er dieper in zouden duiken, is WandaVision een ware triomf," is de reactie van de filmjournalist van Collider.

Een van de weinige negatievere reacties komt via de Chicago Tribune: "Hoewel het veel te vroeg is om de gok met negen afleveringen van $ 150 miljoen volledig te beoordelen, is het tot nu toe interessant slecht."



Lees ook: Nieuwe Disney+-serie 'WandaVision' krijgt meteen een tweede seizoen?

Lees ook: Veel Superheldenactie in nieuwe trailer 'WandaVision'!

Aanbevolen artikelen