search
Slecht nieuws voor Arrowverse-fans: Dit jaar geen crossover

Slecht nieuws voor Arrowverse-fans: Dit jaar geen crossover

Arrowverse-series Batwoman en Superman & Lois krijgen geen crossover dit jaar, helaas.

Jim Pedd
The CW zou met een kleinschalige crossover komen tussen Superman & Lois en Batwoman. De twee series zouden na Crisis on Infinite Earths een behoorlijk kleine crossover moeten leveren. Maar die gaat er nu niet komen.

De crossover is vanwege de coronacrisis bijna niet te organiseren. Het risico is namelijk dat nieuwe mensen in de productie komen, waardoor besmettingen of in elk geval de kans daarop groot is. Dat zou dan weer tot het tijdelijk stilleggen van de productie van twee series leiden in plaats van een.

Grote teleurstelling
Vanuit de producenten en de cast is er teleurstelling hierover. Javicia Leslie, die de nieuwe Batwoman speelt, laat tegenover TV Line weten dat ze het erg jammer vindt.

"Ik vind het hartverscheurend door de coronasituatie, ook omdat ik weet dat dit het laatste seizoen van Black Lightning is en ik ook heel graag een crossover met hem had gehad," aldus Leslie.

De kans is natuurlijk groot dat er in de toekomst wel een crossover komt, want de afleveringen behoren tot de best bekeken van The CW - elk jaar opnieuw. Maar door de vele cast- en crewleden die samen moeten werken aan de crossovers, is het wel erg complex.

Lees ook: Nieuwe ├╝bercoole 'Batwoman'-poster en de eerste synopsis

Lees ook: Supergave poster 'Batwoman' S2 toont nieuw hoofdpersonage

Aanbevolen artikelen