Bos neemt de wereld over in 'Doctor Who' promo

Bos neemt de wereld over in Doctor Who promo

Nog meer drie afleveringen te gaan in dit achtste seizoen.

Jim Pedd, 20 oktober 2014 08:00


Hierboven kun je de promo bekijken voor wat vast en zeker een opmerkelijke aflevering wordt van BBC-serie Doctor Who: In the Forest of the Night. Het is de tiende aflevering van dit achtste seizoen, dat nu nog maar drie afleveringen te gaan heeft. Na In the Forest of the Night wordt het seizoen afgesloten met een tweedelige show, waarin de Cybermen terugkeren.

Dat zal komende zaterdag echter nog niet het geval zijn. Dan neemt de mensheid het op tegen een bijzondere slechterik. ”Op een morgen worden mensen in alle steden en dorpen van de hele wereld wakker tijdens de meest verrassende invasie tot nu toe. Overal, in elk land, is ’s nachts een bos gegroeid, om de Aarde terug te nemen. Het duurt niet lang eer de Doctor door heeft dat de laatste dagen van de mensheid aangebroken zijn.”

Naast Peter Capaldi (Doctor) en Jenna Coleman (Jenna Coleman) zijn er ditmaal gastrollen voor Samuel Anderson (Danny Pink), Michelle Gomez (Missy), Abigail Eames (Maebh) en Jayden Harris-Wallace (Samson). De door Frank Cottrell Boyce geschreven aflevering is op 25 oktober om 21:25 uur op BBC One te zien.

Lees meer over: doctor who, in the forest of the night, promo, peter capaldi, jenna coleman, samuel anderson, bbc 1, bbc one, michelle gomez, abigail emes, jayden harris wallace

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws