Wil je weten waar 'The Falcon and the Winter Soldier' echt over gaat?

De nieuwe Marvel-serie verschijnt al in maart op de streamingdienst Disney+.

Bram de Groot, 16-01-2021 15:32

Disney+ en Marvel Studios gaven enige tijd geleden al aan dat de focus de komende tijd op de series zal komen te liggen. Ondanks dat er nu nog vier bioscoopfilms gepland staan in 2021, is de kans groot dat deze opnieuw gaan opschuiven.
Daarom heeft Disney waarschijnlijk veel energie gestoken om de series in het Marvel Cinematic Universe af te ronden. In een moordend tempo zullen dit jaar de series elkaar opvolgen.

We startten gisteren met WandaVision en het jaar wordt afgerond met Hawkeye. Tussendoor verschijnen Loki, Ms. Marvel en de animatieserie What If...?

The Falcon and the Winter Soldier
Maar voordat die te zien zijn krijgen we als eerste The Falcon and the Winter Soldier en acteur Anthony Mackie (Sam Wilson/Falcon) heeft onthuld waar de serie nu eigenlijk over gaat.

In gesprek tijdens de The Jess Cagle Show liet hij weten dat nog helemaal niet duidelijk is wie het schild aan Captain America definitief zal overnemen.

"Nee, dat weten we nog niet," zei Mackie. "Aan het einde van Avengers: Endgame had Cap besloten dat hij met pensioen ging en hij vroeg mij of ik het schild wilde aannemen, maar op geen enkel moment stemde ik ermee in of zei ik dat ik Captain America zou worden. Dus de serie laat het verhaal zien over wie het schild gaat dragen en wie Captain America wordt als Steve niet terugkomt."

Vanaf 19 maart op Disney+
The Falcon and the Winter Soldier zou uit zes afleveringen bestaan en moet op 19 maart starten op Disney+, vlak nu WandaVision.


Lees ook: Zien we deze jonge Avenger ook in 'The Falcon and the Winter Soldier'?

Lees ook: Nieuwe 'Falcon and the Winter Soldier'-serie heeft een enorm budget

Bron: YouTube

Lees meer over: Avengers, Young Avengers, The Falcon and The Winter Soldier, Captain America, Elijah Richardson

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie