search
'Dungeons & Dragons' krijgt een tv-serie van 'John Wick'-schrijver
Series / Nieuws

'Dungeons & Dragons' krijgt een tv-serie van 'John Wick'-schrijver

Er moet een Dungeons & Dragons tv-serie gaan verschijnen, naast de film!

Even geleden werd duidelijk dat acteur Chris Pine (Star Trek, Wonder Woman 1984) de hoofdrol gaat spelen in de live action-bioscoopfilm Dungeons & Dragons. En nu lijkt er ook een spin-off op tv te gaan komen.

Via The Hollywood Reporter wordt duidelijk dat Hasbro, eOne en Paramount alles op alles zetten om een succes te maken van de nieuwe poging om Dungeons & Dragons tot leven te wekken. En dat bewijst het feit dat er nu ook wordt gewerkt aan een tv-serie.

Dungeons & Dragons
Volgens THR hebben de studio's Derek Kolstad (John Wick, The Falcon and the Winter Soldier) aan het werk gezet om een script op te leveren voor de tv-serie die zich uiteraard moet gaan baseren op het bekende rollenspel.

De opnames voor de live action-film zouden eind 2021 moeten gaan starten, met dus Chris Pine in de hoofdrol. De regie van de film ligt in handen van John Francis Daley en Jonathan Goldstein, bekend van Game Night en Vacation.

De kans is groot dat de serie pas na de film gaat verschijnen, maar tegenwoordig weet je maar nooit. Eerder dan eind 2022 lijken de film en serie niet te gaan verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen