Eerste trailer voor de serie 'Young Rock' van superster Dwayne Johnson

Eerste trailer 'Young Rock': van Dwayne Johnson

Bekijk hier de eerste beelden van Young Rock, een nieuwe komedieserie.

Jim Pedd, 18 januari 2021 om 13:01

Acteur Dwayne Johnson is natuurlijk een van de beroemdste mensen van de wereld. Zijn werk begon in het worstelen, maar hij werd daarna een van de bekendste Hollywood-sterren.
Veel mensen kennen The Rock al vanaf het begin, maar voor degenen die hem nog niet kenden, krijgen we straks de serie Young Rock te zien. Vandaag werd al bekend dat die serie volgende maand van start gaat en nu is er ook een eerste blik op de serie vrijgegeven.

Eerste trailer
Dwayne Johnson liet op zijn Instagram-kanaa zien hoe de serie er uit komt te zien straks. We krijgen te zien dat "elke held een oorsprongsverhaal" heeft. "Maar nog geen volle bos gezichtshaar op zijn vijftiende."

Tegen die woorden zien we clips van de serie, met verschillende acteurs die de rol van Dwayne Johnson spelen. We zien hem als kind, als tiener en als volwassene:De serie Young Rock draait om het leven van Dwayne Johnson, en laat zien hoe hij opgroeide, omringd door een familie van worstelaars. Ook zien we hoe hij football speelde aan de University of Miami.

Lees ook: Eerste foto's 'Young Rock'-serie over de jonge jaren van Dwayne Johnson (The Rock)

Lees ook: Serie 'Young Rock' over Dwayne Johnson vindt hoofdrolspelers

Lees meer over: Young Rock, Dwayne Johnson, Trailer

Populair nieuws