De misdaadserie 'Animal Kingdom' krijgt ook nog een zesde seizoen maar dat is dan gelijk de laatste

'Animal Kingdom' krijgt zesde en laatste seizoen

Nog voor de lancering van het vijfde seizoen wordt het zesde al aangekondigd...

Geoffrey Ketels, 19 januari 2021 om 18:08

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het vijfde seizoen van de serie Animal Kingdom moet nog verschijnen, maar nu al is er goed nieuws voor de fans. Er komt namelijk met absolute zekerheid ook nog een zesde seizoen van de reeks aan. Dat seizoen is wel het laatste.
Dat TNT veel vertrouwen heeft in haar serie Animal Kingdom wordt keer op keer bewezen. Ook nu weer. Nog vooraleer het vijfde deel van de reeks in première gaat is nu namelijk al het zesde seizoen aangekondigd.

De fans hebben sowieso een behoorlijke tijd op het vijfde deel moeten wachten. Het werd immers reeds besteld door TNT in juli van het jaar 2019. In het bijzonder door toedoen van het Coronavirus liep het project grote vertragingen op.

Het vijfde seizoen zal naar verwachting ergens komende zomer van start gaan. De laatste afleveringen van de reeks zouden naar verwachting echter pas volgend jaar te zien zijn.

Misdaadmilieu
De serie Animal Kingdom is gebaseerd op de gelijknamige film die het levenslicht zag in het jaar 2010. In de serie volgen we de 17-jarige Joshua 'J' Cody die na de dood van zijn moeder gaat inwonen bij zijn grootmoeder Janine.

In het huis wonen ook haar drie zoons die een niet onbelangrijke rol spelen in het misdaadmilieu van Zuid California. Joshua wil zelf graag op het rechte pad blijven. Dit zorgt er voor dat hij een belangrijke schakel wordt tussen de politie en zijn eigen familie.

Wanneer het zesde en laatste seizoen van Animal Kingdom precies te zien zal zijn werd tot dusver uiteraard nog niet bekend gemaakt.

Lees meer over: Animal Kingdom, serie, series, TNT

Populair nieuws