search
Eindelijk meer nieuws over Marvel-serie 'She-Hulk' van Disney+
Series / Nieuws

Eindelijk meer nieuws over Marvel-serie 'She-Hulk' van Disney+

Tatiana Maslany zal de vrouwelijke Hulk spelen in de langverwachte serie.

Marvel Studios heeft aangekondigd dat ze Ginger Gonzaga hebben gecast als Jennifer Walters beste vriendin in de nieuwe Disney+-serie She-Hulk.

Na bijna een decennium van Bruce Banner/Hulk in het Marvel Cinematic Universe is het eindelijk tijd om Jennifer Walters alias She-Hulk te introduceren. En dat gebeurt dus binnenkort met haar eigen Disney+-serie, die eind 2019 werd aangekondigd daar Marvel Studios-hoofd Kevin Feige.

Medio 2020 begonnen geruchten de ronde te doen dat Tatiana Maslany (Orphan Black) de rol van She-Hulk zou gaan spelen. En hoewel de actrice dat een tijdlang ontkende, kondigde Marvel niet lang daarna officieel aan dat Maslany de rol zou gaan spelen.

Maslany staat er in de serie dus niet alleen voor. Zo wisten we ook al dat Mark Ruffalo zijn opwachting zal maken als Banner/Hulk en Tim Roth terugkeert als de weerzinwekkende Abomination. De serie zal niet alleen voortbouwen op de mythologie van Hulk in het MCU, maar ook het persoonlijke, professionele en superheldenleven van Walters belichten.

Van Netflix naar Disney+
We weten nu dus ook dat Gonzaga de beste vriendin van Walters zal spelen, maar details over haar personage worden geheimgehouden. Gonzaga was onlangs nog te zien in Netflix-comedy Space Force en had ook een rol in projecten als Togertherness en I'm Dying Up Here. De actrice bevestigde haar casting zelf via haar Twitter-account:



Lees ook: Keert Jessica Jones terug voor Marvel-serie 'She-Hulk'?

Lees ook: De Marvel-serie 'She-Hulk' krijgt meer afleveringen voor seizoen 1 dan verwacht
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen