'WandaVision'-fans dolblij met nieuwe easter egg

'WandaVision'-fans dolblij met nieuwe easter egg

De nieuwste aflevering van WandaVision heeft een verwijzing waar heel wat mensen heel blij van worden.

Jim Pedd, 24 januari 2021 14:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De nieuwste aflevering van Disney+-serie WandaVision is binnen. Gisteren was er weer een kleine advertentie te zien, halverwege de aflevering.
Die was gericht op Hydra Soap, en in de commercial zag je dezelfde vrouw die ook in de eerste twee reclames zat. De naam Hydra is een verwijzing naar het traumatische verleden van Wanda Maximoff, maar ook een verwijzing naar SHIELD.

Framework en SHIELD
In de serie Agents of SHIELD kwamen we erachter dat Hydra de organisatie geïnfiltreerd had. In de Framework-verhaallijn bleek ook dat de meeste agenten van SHIELD daadwerkelijk voor Hydra werkten.

Enkel Phil Coulson niet: hij was geschiedenisleraar geworden. Toen hij gezocht en gevonden werd door Daisy Johnson en Jemma Simmons, claimde Coulson dat Hydra mensen hersenspoelde en beheerste door zeep. Daarmee lijkt verwezen te worden in de geinige commercial.

En dat scoort goed bij de fans:Daarmee is het trouwens de tweede commercial die verwijst naar de serie. De tweede aflevering had een commercial voor Strucker Watches, wat weer verwees naar Baron Wolfgang von Strucker. Hij was een van de leiders van Hydra.

Lees ook: Paul Bettany (Vision) reageert op alle kritiek rondom nieuwe Disney+ serie 'WandaVision'

Lees ook: Geen zorgen als je de nieuwe Disney+-serie 'WandaVision' nog wat saai vindt

Bron: CB

Lees meer over: Agents of SHIELD, Wanda, WandaVision, Disney Plus, MCU, Marvel Studios

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws