Patrick Stewart krijgt COVID 19-vaccinatie vooraf aan 'Star Trek: Picard' S2

Patrick Stewart krijgt vaccinatie vóór 'Picard' S2

Zelfs de legendarische kapitein van de U.S.S. Enterprise is niet immuun voor het coronavirus.

Zilko Tarici, 25 januari 2021 06:00

Sir Patrick Stewart heeft via zijn Twitter-account laten weten dat hij is gevaccineerd tegen corona. En dat is net voor de opnames van Star Trek: Picard seizoen 2, die zeer binnenkort beginnen.
De acteur, die ruim 30 jaar na zijn opwachting in Star Trek: The Next Generation opnieuw de rol van kapitein Jean-Luc Picard speelt, kennen we naast deze rol natuurlijk ook van een hele hoop andere rollen in films, series, theaterstukken en videogames.

To boldly go...
De toediening van het COVID-19 vaccin begon media december 2020 in de Verenigde Staten en gaat de komende maanden natuurlijk gewoon door. Net als in Nederland zijn ze in Amerika nog steeds in de fase dat ouderen en zorgmedewerkers het vaccin krijgen toegediend. Daarna pas wordt overgegaan op de rest van de bevolking.Voor fans van de 80-jarige Stewart en Star Trek: Picard is het natuurlijk fijn om te weten dat hun kapitein 'veilig' is en een stuk minder vatbaar is voor het coronavirus.

Het is nog onduidelijk wanneer Star Trek: Picard seizoen 2 beschikbaar zal worden gesteld.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' brengt weer iemand terug die we lang niet zagen in 'Star Trek'

Lees ook: 'Star Trek: Picard' brengt deze ster terug voor meer afleveringen

Bron: Patrick Stewart

Lees meer over: Patrick Stewart, Star Trek Picard, Jean Luc Picard, Jonathan Fraker, Alison Pill, Jeri Ryan, Harry Treadaway

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws