search
Nieuwe 'WandaVision'-serie moet na 3 aflevering op stoom gaan komen
Series / Nieuws

Nieuwe 'WandaVision'-serie moet na 3 aflevering op stoom gaan komen

WandaVision gooit het vanaf aflevering 4 over een andere boeg dan tot nu toe.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn op sociale media nog best veel klachten te vinden over Marvel-serie WandaVision. Tot nu toe hebben we drie afleveringen gezien en die hebben toch een wat sullig plot.

We zagen bijvoorbeeld hoe Wanda Maximoff en Vision hun intrek namen in het fictieve dorpje Westview. En hoe ze uiteindelijk een kind kregen. Maar veel is er nog niet onthuld over de echte toedracht van Westview en wat er aan de hand is. Gelukkig komt daar snel verandering in.

Verandering komt
Volgens actrice Elizabeth Olsen kunnen we snel verandering verwachten. "Toen we de serie begonnen op te nemen, hadden we alle negen scenario's, dus ik hoefde niet precies te weten wat er aan de hand was. Het was heel specifiek," aldus Olsen.

"Ik denk dat ze de pers daarom de eerste afleveringen hebben laten zien. Aflevering vier is echt een grote verandering. Het perspectief verandert op een heel interessante manier en ik denk dat je het dan allemaal meteen begrijpt."

Dat betekent dat de serie het vermoedelijk over een andere boeg gaat gooien straks. Goed nieuws, want wat meer tempo zou helemaal niet verkeerd zijn.

Lees ook: 'WandaVision'-fans dolblij met nieuwe easter egg

Lees ook: We leggen het einde van de derde aflevering 'WandaVision' van Disney+ uit
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen