CBS All Access ondergaat belangrijke verandering in maart

Belangrijke veranderingen voor CBS All Access

De streamingdienst heeft er voor gekozen om vanaf maart haar naam te veranderen...

Geoffrey Ketels, 25 januari 2021 om 14:53

Het wordt een boeiend jaar voor streamingdienst CBS All Access. Vanaf maart gaat ze door het leven onder een andere naam. Bovendien wordt de dienst later dit jaar ook internationaal verder uitgerold.
Reeds enige tijd ligt het plan op tafel om CBS All Access om te zetten in Paramount+. Dit plan gaat dit jaar werkelijkheid worden... en we hoeven er niet eens meer zolang op te wachten. Vanaf 4 maart wordt de naamswijziging dan ook doorgevoerd in de Verenigde Staten, Canada en Latijns Amerika.

De streamingdienst benadrukt dat ze volledig opnieuw gelanceerd zal worden. Dit aldus onder de nieuwe naam en branding van Paramount+. Meer details over de verandering zijn tot dusver nog niet bekend. Het bedrijf heeft aangegeven daar verder over te zullen communiceren in de loop van de volgende maand.

Grotere internationale uitrol
2021 belooft een belangrijk jaar te gaan worden voor de streamingdienst. Niet alleen gaat ze verder onder een andere naam, daarnaast zal ze ook verder internationaal worden uitgerold. Ergens rond de zomer zou de streamingdienst bijvoorbeeld ook beschikbaar moeten zijn in Australië.

Alle content die momenteel te bekijken is op CBS All Access zal in principe de overstap maken naar Paramount+. Daarnaast zou ook de reboot van iCarly op de (nieuwe) streamingdienst te zien zijn.

Lees meer over: CBS All Access, Paramount, streamingdienst, streamingdiensten

Populair nieuws