Waarom laten nieuwe afleveringen van 'Grey's Anatomy' seizoen 17 zo lang op zich wachten?

Waar blijft de rest van Grey's Anatomy seizoen 17?

Grey's Anatomy is op een langere pauze dan we gewend zijn van de dramaserie.

Jim Pedd, 25 januari 2021 om 19:43

Het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy komt pas in de lente weer met nieuwe afleveringen. Waarom duurt het eigenlijk zo lang?
Sinds december is er geen nieuwe aflevering meer te zien geweest in de immens populaire televisieserie. Pas op 4 maart keert de serie terug op televisie. Dat is langer dan normaal; meestal keert de serie eind januari al terug met nieuwe afleveringen.

Een reden
Toch heeft het een reden. Het zeventiende seizoen telt slechts 16 afleveringen, waarmee het 't tweede kortste seizoen is in de vijftienjarige geschiedenis van de dramaserie. Er komen nog tien nieuwe afleveringen aan, die straks allemaal achter elkaar uitgezonden worden.

Juist om daar ruimte voor te maken, in combinatie met de problemen rond het coronavirus, lijkt de opnameperiode wat langer geduurd te hebben en zou men besloten hebben om ervoor te kiezen de serie dan maar in twee ongelijke delen online te zetten.

Grey's Anatomy zal in maart verder gaan vanaf een behoorlijk heftige cliffhanger. Het wachten duurt daarmee wel erg lang, maar gelukkig nog maar iets meer dan een maand.

Lees ook: 'Grey's Anatomy' komt met een grote verrassing in seizoen 17

Lees ook: 'Grey's Anatomy' maakt een grove fout met dit personage

Bron: SR

Lees meer over: Greys Anatomy, Seizoen 17, ABC

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws