Erg duistere beelden in trailer 'Black Lightning' seizoen 4

Duistere beelden in trailer 'Black Lightning' S4

De soort van Thor uit het Arrowverse start binnenkort aan zijn laatste seizoen.

Bram de Groot, 27 januari 2021 om 14:05

De serie Black Lightning is een beetje als Supergirl. Beide series werden namelijk als soloseries geïntroduceerd, maar voegde zich uiteindelijk toch bij het grotere Arrowverse. Daarnaast start zowel Black Lightning als Supergirl dit jaar aan het laatste seizoen.
Black Lightning rond Cress Williams als Jefferson Pierce / Black Lightning start over een kleine twee weken aan het vierde seizoen. Na een redelijk debuutseizoen zakten de kijkcijfers steeds verder in en het lijkt erop dat seizoen vier daarin een dieptepunt gaat laten zien, met cijfers onder een miljoen kijkers per aflevering tijdens de debuutuitzending.

Trailer Black Lightning seizoen 4
Hieronder zie je via The CW Network de volledige trailer voor Black Lightning en daarin zien we de soort van Thor van het Arrowverse flink tekeer gaan. Jefferson Pierce is namelijk uit op wraak na de gebeurtenissen aan het einde van seizoen drie.


Overigens zou er een spin-off in de maak zijn rond het personage Khalil Payne a.k.a. Painkiller van Jordan Calloway. Black Lightning start het slotseizoen op 8 februari.

Lees ook: 'Black Lightning' seizoen 4: Dit moet je weten!
Lees ook: Veel teleurstelling na stopzetten 'Black Lightning'-serie

Bron: The CW

Lees meer over: Black Lightning, Cress Williams, Salim Akil, Arrow, The Flash, The CW, Seizoen 4

Populair nieuws