search
Goed en slecht nieuws voor fans van de serie 'The Bold Type'
Series / Nieuws

Goed en slecht nieuws voor fans van de serie 'The Bold Type'

De reeks krijgt nog een vijfde seizoen, maar dat is wel meteen het laatste...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed en slecht nieuws vandaag voor fans van de serie The Bold Type. De reeks krijgt namelijk nog met zekerheid een vijfde seizoen. Dat vijfde deel is echter wel het laatste...

Voor het vijfde seizoen zou het inmiddels bekende drietal Kat, Jane en Sutton terugkeren. In het laatste seizoen zouden ze eindelijk moeten gaan bepalen wie ze nu echt zijn en hoe zij hun stempel op de wereld kunnen drukken.

De serie The Bold komt van de hand van Sarah Watson. De verhaallijn van de reeks is gebaseerd op het leven evenals de carrière van de voormalige hoofdredacteur van Cosmopolitan. Joanna Coles is dan ook weinig verrassend betrokken bij het project.

Tegenvallende kijkcijfers
Het is voor The Bold eigenlijk altijd een beetje een dubbeltje op z'n kant geweest. Enerzijds waren er natuurlijk de prima reviews. Reeds vanaf de lancering van de reeks werd ze eigenlijk door critics best goed ontvangen.

Echter stond daar tegenover dat de kijkcijfers nooit echt potten hebben weten te breken. Toch bleef Freeform het vertrouwen behouden waardoor er uiteindelijk vijf seizoenen van de reeks zouden verschijnen.

Het is tot dusver nog niet bekend wanneer je het vijfde seizoen zal kunnen bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen