search
Stopt Netflix met de live-action 'Avatar: The Last Airbender'-serie?
Series / Nieuws

Stopt Netflix met de live-action 'Avatar: The Last Airbender'-serie?

Komt Netflix nog wel met de Avatar: The Last Airbender-serie of toch niet?

Het is sinds het vertrek van bedenkers Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino stil rond de ontwikkeling van een live-action Avatar: The Last Airbender-serie op Netflix. De vraag is dus hoe het gaat met de serie.

Deze werd in 2018 aangekondigd, maar vorig jaar vertrokken de twee van de serie. Er waren creatieve meningsverschillen en daar kwam men niet uit. Sindsdien hebben we niets meer gehoord voer de serie, behalve dat Netflix vertrouwen heeft in het project en denkt dat het wel goed komt.

Hoe staat het ermee?
Deadline meldt dat de live-action serie nog altijd in de maak is. Het vakblad schreef een stuk over producent Dan Lin en zijn Rideback-productiehuis, waarbij een first-look deal getekend is met Universal Pictures. In datzelfde stuk lezen we dat Lin werkt aan de Avatar: The Last Airbender-serie van Netflix.

De serie verkeert nu in een pre-productie stadium. Dat betekent dat de ontwikkeling van de serie bijna rond is. Er worden castleden gezocht, sets gebouwd, kostuums getest enzovoorts.

We weten echter nog altijd niet wie de nieuwe showrunners worden, nu Konietzko en DiMartino opgestapt zijn. Wel is dus duidelijk dat Netflix doorgaat met de ontwikkeling van de live-action serie.

Lees ook: Hoe 'Avatar: The Last Airbender' zulke gave vechtscènes kon maken

Lees ook: Keiharde kritiek op Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen