Apple TV+ serie 'Tehran' krijgt tweede seizoen

Apple TV+ serie 'Tehran' krijgt tweede seizoen

'Tehran' is de eerste Apple TV+ original die niet afkomstig is uit een Engelstalig land...

Geoffrey Ketels, 30 januari 2021 om 15:40

Goed nieuws voor fans van de Apple TV+ serie Tehran. Apple heeft namelijk bekend gemaakt dat de reeks met zekerheid een vervolg krijgt.
Op moment van schrijven is Tehran reeds ongeveer vier maanden te bekijken op Apple TV+. In het aanbod van Apple TV+ is deze reeks eigenlijk een beetje een vreemd eend in de bijt. Dit onder meer als gevolg van het feit dat ze volledig in Israël is gemaakt. Voor het merendeel van de andere series uit het aanbod van Apple TV+ geldt uiteraard dat ze in de Verenigde Staten zijn gemaakt.

In eerste instantie verscheen de reeks exclusief op de Israëlische televisie, meer bepaald op de zender Kan 11. Vervolgens werd ze exclusief toegevoegd aan het aanbod van Apple TV+ waar het sinds haar lancering kan rekenen op een meer dan degelijke populariteit.

Geheime dienst
Tehran vertelt het verhaal van Tamar Rabinyan. Zij is geheime agente van de Mossad, de Israëlische geheime dienst. Tijdens haar eerste undercover missie dient ze als hacker een gevaarlijke opdracht uit te voeren in de Iraanse hoofdstad Tehran. Dit is de stad waar ze ook oorspronkelijk vandaan kwam.

Voor fans van de serie is er nu dus goed nieuws. Er komt immers met zekerheid nog een tweede seizoen aan. Wanneer deze precies zal verschijnen op Apple TV+ is evenwel op dit moment nog niet bekend.

Lees meer over: Tehran, Apple, Apple TV, Apple TV Plus, serie, series

Populair nieuws