'Virgin River' alternatief 'Firefly Lane' binnenkort op Netflix

Romantische serie 'Firefly Lane' snel op Netflix

De serie wordt nu al aangekondigd als een mogelijk alternatief in afwachting van het nieuwe seizoen van 'Virgin River'...

Geoffrey Ketels, 30 januari 2021 om 16:04

Netflix-abonnees die wel houden van een romantische serie op zijn tijd worden binnenkort op hun wenken bediend. Er wordt immers erg veel verwacht van de aankomende reeks Firefly Lane.
De gloednieuwe romantische serie Firefly Lane die op streamingdienst Netflix zal verschijnen is gebaseerd op het boek van Kristin Hannah. In de reeks worden de hoofdrollen vertolkt door Beau Garrett en Sarah Chalke.

Deze nieuwe serie vertelt het verhaal van Tully en Kate, twee dames die reeds onafscheidelijk zijn van tijdens hun schooltijd. Ondertussen zijn ze al 30 jaar hartsvriendinnen en hebben ze dan ook heel wat lief en leed gedeeld.

Ook tweede seizoen nu al een zekerheid?
Het verhaal van het eerste seizoen zal dus gebaseerd zijn op het eerste boek van Kristin Hannah genaamd Firefly Lane. Er verscheen echter ook een tweede boek onder de naam Fly Away. De kans is hierdoor ongelofelijk groot dat er ook met zekerheid nog een tweede seizoen zal verschijnen van de reeks.

Kan jij al niet meer wachten om met deze nieuwe serie aan de slag te gaan? Dat hoeft eigenlijk ook niet. Ze verschijnt namelijk reeds op 3 februari 2021 op streamingdienst Netflix. De onderstaande trailer geeft je alvast een voorsmaakje.


Lees meer over: Firefly Lane, serie, series, Netflix

Populair nieuws