Fantastisch nieuws voor 'Riverdale'-actrice Vanessa Morgan

Fantastisch nieuws voor 'Riverdale'-actrice

Actrice Vanessa Morgan, bekend van onder meer 'Riverdale' is bevallen van haar eerste kindje...

Geoffrey Ketels, 1 februari 2021 om 19:44

Fantastisch nieuws voor Riverdale-actrice Vanessa Morgan! De populaire actrice is namelijk bevallen van haar eerste kindje!
De 28-jarige actrice is bevallen van een zoontje. Tijdens de bevalling werd ze vergezeld door haar man Michael Kopech. Dat lijkt normaal, maar heel vanzelfsprekend zal dat toch niet zijn geweest. Eerder raakte namelijk bekend dat Morgan en haar man Michael Kopech gaan scheiden.

Scheiding
Vreugde en verdriet kunnen soms erg dicht bij elkaar liggen. Dat ondervond ook Vanessa Morgan. In juli van vorig jaar maakte ze namelijk bekend dat ze zwanger was. Enkele dagen later verscheen ze echter opnieuw in het nieuws. Het bericht dat dan de wereld werd ingestuurd was echter veel minder vrolijk.

In het laatste bericht gaf Morgan aan te scheiden van haar man Michael Kopech. Het nieuws kwam extra verrassend binnen omdat de twee nog maar 6 maanden eerder in het huwelijksbootje waren gestapt.

Hoe het ook zij, Kopech was dus aanwezig tijdens de bevalling. Ingewijden hebben daarbij laten optekenen dat beide ouders dolgelukkig zijn met de komst van hun zoon.

Lees meer over: Riverdale, serie, series, Netflix

Populair nieuws