search
'Tiger King'-rivaliteit neemt nog meer toe
Series / Nieuws

'Tiger King'-rivaliteit neemt nog meer toe

Beste vrienden zullen Carole Baskin en Joe Exotic in ieder geval nooit worden...

Dat Carole Baskin en Joe Exotic nooit de beste vrienden zullen worden wisten we al lang. Baskin heeft nu echter iets gedaan waardoor ze de rivaliteit alleen maar nog meer opzweept.

Het is geen geheim dat Joe Exotic had gehoopt op een pardon van oud-president Donald Trump. Op de laatste dag dat Trump aan het werk was konden heel wat gevangenen nog rekenen op een pardon. Joe Exotic? Die viste helaas achter het net. Alvast één iemand is daar ongelofelijk tevreden mee. In een recente reactie liet Carole Baskin dan ook het volgende optekenen:

"Joe Maldonado-Passage bevindt zich exact waar hij hoort te zijn... en dat is in een kooi!"

Tiger King
Carole Baskin en Joe Exotic waren de belangrijkste figuren uit de reeks Tiger King die op Netflix te bekijken is. De serie volgde Exotic toen hij campagne aan het voeren was tegen Carole. Voor beiden geldt dat ze aan het hoofd stonden van een dierenpark.

Joe had een commerciële dierentuin terwijl Carole meer over een opvang beschikte voor geredde dieren. Exotic heeft altijd volgehouden dat zij de dieren in haar opvang slecht zou behandelen.

Het was echter uiteindelijk Joe die werd veroordeeld voor niet alleen dierenmishandeling, maar ook voor het beramen van de moord op Carole. Daarvoor zou hij zelfs een huurmoordenaar hebben ingeschakeld.

Het team advocaten van Exotic bleek er in ieder geval sterk van overtuigd te zijn dat president Trump hem toch vrij zou laten. Er stond zelfs reeds een limousine klaar aan de gevangenis om Exotic op te pikken. Helaas voor Joe draaide dat toch net even wat anders uit...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen