'WandaVision'-fans krijgen mogelijk grote verrassing van Disney+

WandaVision-fans krijgen mogelijk grote verrassing

Er zou heel misschien, hoe onwaarschijnlijk ook, een tiende aflevering kunnen komen.

Jim Pedd, 2 februari 2021 om 07:02

Mogelijk is Marvel Studios bezig met het plannen van een tiende aflevering van de serie WandaVision. Tot nu toe leek het erop dat de serie negen afleveringen zou krijgen.
Een nieuwe aanwijzing wijst er echter op dat er mogelijk nog een tiende aflevering komt. STW Talent Agency deelde wat promomateriaal voor een van hun cliënten, actrice Selena Anduze. Zij speelt een van de SWORD-agenten in de serie, die in aflevering 4 tot en met 10 te zien is.

Toch tien?
Mocht er inderdaad een tiende aflevering komen, dan is dit de eerste hint naar dat feit. De kans bestaat natuurlijk ook dat iemand bij het STW Talent Agency simpelweg een fout heeft gemaakt en per abuis neerzette dat er tien afleveringen zijn.

Een persbericht van Disney+ wees er namelijk op dat er negen afleveringen komen. Tegelijk zou een tweedelige finale zomaar eens tot de mogelijkheden kunnen behoren.

Er zit namelijk een week zonder Marvel-content aan te komen in maart, een week voordat Falcon and the Winter Soldier van start gaat. Dan zou een tweedelige finale wel heel tof kunnen zijn.

Lees ook: Disney+-serie 'WandaVision' onthult wat er aan de hand is

Lees ook: Alle remmen los in trailer voor 'WandaVision' aflevering 5 en verder

Bron: STW Agency

Lees meer over: WandaVision, Disney Plus, MCU, Finale

Populair nieuws