'American Gods' ontslaat gelukkig Marilyn Manson

American Gods neemt behoorlijk snel en kordaat een beslissing over de rol van Marilyn Manson.

Jim Pedd, 03-02-2021 11:25

Dat duurde niet lang. American Gods heeft nu al besloten om afscheid te nemen van Marilyn Manson. Dat nadat actrice Evan Rachel Wood claimde dat de shock rocker haar jarenlang aan fysiek en emotioneel misbruik onderwierp.
De twee hadden een tumultueuze relatie toen Wood nog een tiener was en de muzikant richting de veertig ging. Niet alleen heeft zijn platenlabel besloten om afscheid te nemen van Manson, ook heeft Starz besloten niet met hem samen te willen werken.

Eerdere beschuldigingen
Het is niet voor het eerst dat Marilyn Manson - overigens geboren als Brian Warner - beschuldigd is van seksueel misbruik. Geen wonder dus dat besloten is door het label Loma Vista Records om zijn contract te stoppen en dat nu ook American Gods afscheid van hem neemt.

We horen dat het de bedoeling is dat het personage van Manson, Johan Wengren, helemaal uit de aflevering waarin hij te zien is gesneden wordt. De serie gaat daarom pas op 14 februari verder met zijn derde seizoen.

Overigens werd Manson eerder ook al uit de serie The Stand verwijderd, ook al werd destijds gesteld dat het te maken had met het budget.

Lees ook: Eerste recensies Prime Video-serie 'American Gods seizoen 3 ': De moeite van het kijken waard?

Lees ook: Goed nieuws voor fans van 'American Gods'!

Bron: Deadline

Lees meer over: American Gods, Starz, Marilyn Manson, Evan Rachel Wood

Populair nieuws