search
Eerste beelden van gloednieuwe thrillerserie 'Tell Me Your Secrets'
Series / Nieuws

Eerste beelden van gloednieuwe thrillerserie 'Tell Me Your Secrets'

Deze gloednieuwe thrillerserie zal later deze maand te zien zijn bij Amazon Prime Video...

Ben jij klaar voor een geweldige nieuwe thrillerserie deze maand? Dan is het voor jou zeker uitkijken geblazen naar Tell Me Your Secrets!

Amazon heeft bekend gemaakt dat het eerste seizoen van haar gloednieuwe thrillerserie Tell Me Your Secrets binnenkort te bekijken zal zijn via haar streamingdienst. Het eerste seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen.

Het eerste seizoen zal worden toegevoegd aan het aanbod van Amazon Prime Video op 19 februari. Het is echter nog maar zeer de vraag of de reeks ook meteen in Nederland te bekijken zal zijn. Wat we tot dusver weten is namelijk dat de serie wellicht in eerste instantie uitsluitend te bekijken zal zijn via Amazon Prime Video in de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland.

Mysterieus verleden
De serie Yell Me Your Secrets vertelt het verhaal van Emma, Mary en John. Zij hebben allen een behoorlijk mysterieus verleden. Zo stond Emma bijvoorbeeld ooit oog in oog met een moordenaar. John? Die was in een vorig leven zelf een seriemoordenaar. Hij is echter vastbesloten om zijn leven over een andere boeg te gooien. Mary is dan weer geobsedeerd door de verdwijning van haar dochter.

Ben jij wel benieuwd naar deze gloednieuwe thrillerserie en wil je alvast een voorsmaakje? Dan kan de onderstaande trailer daar zeker en vast voor zorgen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen