search
Trailer 'The Nevers' van Joss Whedon: X-Men vs. Downton Abbey
Series / Nieuws

Trailer 'The Nevers' van Joss Whedon: X-Men vs. Downton Abbey

De eerste trailer voor The Nevers staat online. Het is de nieuwe serie van Joss Whedon.

Even geleden kregen we al enkele eerste flitsen te zien uit The Nevers, een nieuwe grote serie van HBO (Max). Nu is er de officiële teaser trailer en daarin krijgen je heel wat opvallende personages met soort van superkrachten te zien.

Lange tijd leek het serieuzere HBO zich niet te mengen in de enorme waterval aan superheldenseries die al een jaar of tien verschijnen. Met vooral Watchmen uit 2019 ging de betaalzender overstag en leverde daarmee meteen een van de succesvolste in het genre op.

Nu is er The Nevers
De serie The Nevers komt mede uit het brein van Joss Whedon, bekend van de eerste twee Avengers-films en series als Buffy the Vampire Slayer en Angel.

Met The Nevers laat hij ons een episch sciencefictiondrama zien over een bende Victoriaanse vrouwen die ongebruikelijke krachten en meedogenloze vijanden hebben.

En dan hebben ze ook nog een missie die de wereld zou kunnen veranderen. The Nevers moet in april op HBO verschijnen en hieronder zie je de teaser. Er zijn rollen voor onder meer Laura Donnelly, Olivia Williams, James Norton, Tom Riley en Ann Skelly.Lees ook: Eerste beelden uit de serie 'The Nevers' van bekritiseerd 'The Avengers'-regisseur Joss Whedon
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen