Marvel serie 'WandaVision' bevat een cameo van ongekend formaat

WandaVision komt met grote verrassingen gedurende de resterende vijf afleveringen.

Bram de Groot, 03-02-2021 19:53

De Marvel-serie WandaVision begint ondertussen lekker op stoom te komen. De zwart wit beelden hebben we achter ons gelaten en we krijgen nu steeds meer te zien hoe de mensen om Wanda Maximoff van Elizabeth Olsen de situatie ervaren.
Het is nog niet helemaal duidelijk hoe het verhaal exact in elkaar zit. Want welke invloed hebben bepaalde personages op Wanda en wat gaat er buiten de bubbel gebeuren? Olsen heeft nu aangegeven dat er een enorme verrassing aan zit te komen.

In haar reactie verpakte Olsen wel een flinke spoiler voor het tweede seizoen van The Mandalorian. Dus let op!!

Grootse cameo in WandaVision
In gesprek met TVLine zei Olsen dat er in de komende afleveringen een grote verrassing zit. Dit zou een cameo zijn te vergelijken met de cameo van Luke Skywalker aan het einde van het tweede seizoen van The Mandalorian.

Meer dan "Ik kijk er erg naar uit" durfde en mag Olsen niet zeggen. "Er komen nog zoveel verrassingen aan [gedurende de resterende vijf afleveringen]. Ik moedig alle fans aan om zich voor te bereiden, want er komt meer aan," voegde schrijver Jac Schaeffer eraan toe.

Het zou Doctor Strange kunnen zijn aangezien Olsen ook een belangrijke rol gaat spelen in de tweede Strange-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness die in 2022 moet verschijnen. Maar of we Strange mogen vergelijk met Luke Skywalker is dan weer een ander verhaal.

Lees ook: Indrukwekkende mid-season trailer voor 'WandaVision' laat veel actie zien

Bron: TVLine

Lees meer over: WandaVision, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Marvel, Kat Dennings, Kathryn Hahn

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam