'Falcon and the Winter Soldier' heeft een mooie verrassing voor ons in petto

Falcon and the Winter Soldier heeft een verrassing

Disney+ komt straks met de serie Falcon and the Winter Soldier, die een mooie verrassing lijkt te bevatten.

Jim Pedd, 3 februari 2021 om 18:56

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Waar Iron Man en Captain America vertrokken zijn uit het Marvel Cinematic Universe (tenzij de geruchten kloppen en acteur Chris Evans toch terugkeert als Cap), heeft het filmuniversum nog altijd een veteraan: War Machine. Hij krijgt zelfs een eigen serie. Maar krijgt naar verluidt ook een cameo in de aankomende serie Falcon and the Winter Soldier.
Het afgelopen decennium is War Machine altijd de secondant van Tony Stark geweest. In de serie Armor Wars is dan eindelijk de hoofdrol voor Colonel James Rhodes. Nu horen we dat hij straks ook al te zien is in de volgende MCU-serie op Disney+.

Een cameo
Op dit moment denkt natuurlijk iedereen na over Marvel-serie WandaVision, waar wekelijks een nieuwe aflevering te zien is. Maar over minder dan zeven weken gaat de volgende serie al van start.

Vandaag horen we via Giant Freakin Robot dat War Machine een cameo heeft in de serie rond Falcon en de Winter Soldier. Hoe groot die rol is, weten we niet goed.

Wel lijkt de cameo niet heel vreemd. War Machine handelde al vaker als mediator tussen Tony Stark en het Amerikaanse Congres. Dat zou nu natuurlijk ook weer zo kunnen zijn. Daar de serie over de opvolging van Captain America gaat, klinkt dat ook niet gek.

Lees ook: 'Falcon and the Winter Soldier' gaat iets heel zwaars doen

Lees ook: Foto van de nieuwe Bucky in 'The Falcon and the Winter Soldier'

Bron: Giant Freakin Robot

Lees meer over: Falcon and the Winter Soldier, MCU, Disney Plus, Marvel, Don Cheadle

Populair nieuws