'Solos' met Morgan Freeman, een serie om naar uit te kijken

De serie kan rekenen op een werkelijk ongelofelijk sterke cast...

Geoffrey Ketels, 07-02-2021 16:16

Amazon Prime Video lanceert later dit jaar de gloednieuwe anthology serie Solos. De cast van deze nieuwe reeks is er ongetwijfeld eentje om duimen en vingers van af te likken.
Elke aflevering waar deze serie uit bestaat vertelt een eigen verhaal en draait rond een uniek personage. Elk verhaal zal bovendien worden verteld vanuit een ander perspectief evenals op een ander moment in de tijd.

Voor de serie zijn ook verschillende regisseurs aangesteld. Het gaat hierbij om namen zoals David Weil, Sam Taylor-Johnson en Laura Lancaster. De showrunner van de reeks luistert naar de naam David Weil. Het is best mogelijk dat je hem ook al kent. Hij was in het verleden namelijk betrokken bij onder meer de serie Hunters.

Indrukwekkende cast
De bovenstaande informatie klinkt misschien allemaal een beetje vreemd. Veel concreets is er over deze serie sowieso dan ook nog niet bekend.

Wat we wel weten is dat er een aantal ongelofelijke namen deel zullen uitmaken van de cast. Het gaat hierbij dan ook om onder meer Morgan Freeman, Anne Hathaway en Helen Mirren.

Wanneer de serie Solos precies te zien zal zijn is momenteel nog niet bekend. Sowieso mogen we ze dus wel nog dit jaar verwachten.

Lees meer over: Solos, Amazon, serie, series, Amazon Prime, Amazon Prime Video

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix