Chiwetel Ejiofor tekent voor 'The Man Who Fell To Earth'

Gave naam voor 'The Man Who Fell To Earth'

The Man Who Fell To Earth wordt een remake van de film met David Bowie van enige decennia geleden.

Jim Pedd, 7 februari 2021 om 15:10

Acteur Chiwetel Ejiofor, die een rol speelde in onder meer Doctor Strange en The Old Guard, heeft getekend voor de serie The Man Who Fell To Earth van Paramount+ (wat eerder CBS All Access was).
Oorspronkelijk was The Man Who Fell To Earth een film met David Bowie in de hoofdrol, gebaseerd op het gelijknamige boek van Walter Tevis. Centraal staat een mensachtige alien, die crasht op Aarde, terwijl hij zoekt naar een waterbron voor zijn planeet, die te lijden heeft aan een watertekort. De mensheid valt het buitenaardse wezen lastig, zet hem vast en mishandelt hem.

Nieuwe alien
De serie van Paramount+ wordt geproduceerd en geschreven door Alex Kurtzman en Jenny Lumet. Volgens Deadline volgt de show "een nieuwe alien, die op Aarde aankomt tijdens een keerpunt in de menselijke evolutie. HIj moet zijn eigen verleden confronteren om onze toekomst te beslissen."

Het gaat om een prestigeserie voor Paramount+, zoveel laten de makers wel weten. Daarom is er natuurlijk ook zo'n grote Hollywood-ster gecast in The Man Who Fell To Earth.

Wanneer de serie van start gaat met uitzenden is nog niet bekend.

Bron: CB

Lees meer over: The Man Who Fell To Earth, Chiwetel Ejiofor, Paramount Plus, David Bowie

Populair nieuws