search
Eindelijk weten we wanneer 'Mayans M.C.' verder gaat
Series / Nieuws

Eindelijk weten we wanneer 'Mayans M.C.' verder gaat

De serie Mayans M.C. laat al een behoorlijke tijd op zich wachten, maar komt nu eindelijk met zijn derde seizoen.

Eindelijk kunnen we onze motoren weer aanzetten. De serie Mayans M.C. keert namelijk op korte termijn terug op FX. Na een boel vertragingen, krijgen we eindelijk te weten wanneer het derde seizoen begint.

Vandaag horen we dat het derde seizoen van start gaat op dinsdag 16 maart. Waar nieuwe afleveringen in Nederland te zien moeten zijn is niet duidelijk.

Derde seizoen
Eigenlijk had het derde seizoen van Mayans M.C. al in het najaar te zien moeten zijn. Maar de productie werd vertraagd door het coronavirus, waardoor de boel dus ook later uitkomt. Nu weten we eindelijk wanneer.

Het derde seizoen speelt zich een paar maanden na het einde van seizoen 2 af. Er is dus wat tijd verstreken in de wereld van M.C.; zo is EZ nu een volwaardig lid van de M.C. en helpt hij de rest van de club omgaan met de nasleep van de Vatos Malditos-massamoord.

"Het derde seizoen pikt de draad een paar maanden later op," zegt showrunner Elgin James. "EZ probeert zijn plek binnen de club te vinden, maar heeft ook last van de moord op Dita die hij pleegde. Dus wordt hij verscheurd tussen duister en zijn nieuwe geliefde. Angel, die kapot is van het verlies van Adelita en zijn kind, dompelt zich onder in seks, drank en geweld. Tot zich een kans op vergiffenis aandoet."

Lees ook: 'Sons of Anarchy'-spinoff 'Mayans MC' krijgt een derde seizoen!

Lees ook: Problemen voor 'Mayans MC': FX ontslaat showrunner
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen