Netflix hitserie 'Bridgerton' seizoen 2 gaat seksscènes uit seizoen 1 overtreffen

Bridgerton gaat het gewoon op de overtreffende trap doen met het tweede seizoen op Netflix.

Jim Pedd, 05-02-2021 15:45

Het eerste seizoen van Netflix-serie Bridgerton bevat een nu al berucht moment. Daarin zien we hoe Simon een lepel aflikt; een moment waarvan Jonathan Bailey nu vertelt dat zijn personage, Anthony, het gaat overtreffen in het tweede seizoen.
In aflevering 3 zien we hoe Daphne toekijkt naar Simon. Die weet behoorlijk verleidelijk een lepel af te likken, terwijl de camera er langzaam op inzoomt. Het zorgde voor heel wat opwinding onder de fans van de serie en er werd zelfs een Instagram-account aangemaakt voor de lepel.

Dat gaat overtroffen worden
Het tweede seizoen moet dat moment gaan overtreffen. De nieuwe reeks zal vooral draaien om het liefdesleven van Anthony, een via Entertainment Weekly weten we nu dat elke Bridgerton-broer en -zus een eigen lepelmoment krijgt.

"Ik hoop dat ik de vork krijg en niet het mes," grapte Jonathan Bailey. "Ik voel mee met degene die het mes moet schoonlikken in het derde seizoen. Maar wie weet?"

"Dat maakt Bridgerton zo mooi en zo verrassend. Er zijn zoveel personage. Elk personage is zo gedetailleerd. En als het aankomt op familie, dan zit er een zekere speelsheid in de serie. Hopelijk kunnen we elk seizoen weer inzoomen op een van de Bridgerton-kinderen. Hopelijk kunnen we de lepel overtreffen. En wat gaat er dan gebeuren tegen de tijd dat we inzoomen op die arme Gregory?"

Lees ook: Goed nieuws voor fans van Netflix-hit 'Bridgerton'

Lees ook: Britse kostuumdrama 'Bridgerton' is nu de meest succesvolle serie op Netflix

Bron: EW

Lees meer over: Bridgerton, Lepel, Anthony, Jonathan Bailey, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie