search
'Lord of the Rings'-serie onthult gave nieuwe details; grote Hollywood-sterren gecast?
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-serie onthult gave nieuwe details; grote Hollywood-sterren gecast?

We horen dat niemand minder dan Russell Crowe een rol gaat krijgen in de Amazon Prime Video-serie!

De site The One Ring heeft een bijzonder gerucht over de nieuwe Lord of the Rings-serie. De site stelt te weten wie welke rol gaat krijgen. En er zou een interessant nieuw castlid zitten in de serie.

De site zette op Twitter dat onder meer Ken Watanabe en Russell Crowe gecast zijn. Vooral de rollen van die twee lijken erg interessant; Crowe zou dwergenkoning Durin the Deathless, uit de Eerste Era, spelen. Bovendien stelt de site ook dat Ken Watanabe de rol van Pallando gaat spelen, een van de twee blauwe tovenaars waar we nog bijna niets over weten in de franchise.

De hoofdrollen
Naast Watanabe zou ook Ghassan Massoud een blauwe tovenaar spelen: de rol van Alatar. Daarmee gaan we dus eindelijk iets leren over de twee relatief onbekende tovenaars. De bekendsten in de franchise zijn natuurlijk Gandalf en Saruman, maar we kennen ook Radagast van de bossen.Het bovenstaande lijstje toont nog een stel belangrijke andere castleden. Morfydd Clark zou dus Galadriel zijn, waar we al langer verhalen over horen. Robert Aramayo is Elrond (dat is een nieuw gerucht) en Joseph Malwe speelt Lil' Annie. Tot slot is Lenny Henry volgens de site Blacklock.

De serie belooft daarmee wel heel episch te worden, aangezien dit echt volledig nieuwe details in de franchise zijn. Hopelijk volgend jaar op Amazon Prime Video te zien.

Lees ook: 'Lord of the Rings'-ster Viggo Mortensen kijkt bijzonder uit naar de aanstaande serie

Lees ook: Deze 10 feiten moet je weten over de 'Lord of the Rings'-serie van Amazon Prime Video
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen